top of page

MIKÄ OLIVIA ROUGE ENTERTAINMENT?

Olemme tapahtumatuotantoyritys, joka tuottaa ohjelmaa erilaisille yhteistyökumppaneille muutamasta esityksestä koko illan kokonaisuuksiin tai suurempiin konsepteihin. Erityisosaamistamme on varieteetaiteet ja vintagehenkiset ohjelmakokonaisuudet. Kauttamme saat tapahtumaasi esiintyjiä esimerkiksi burleskin, sirkuksen, dragin tai tanssitaiteen maailmasta. Asiakkainamme on ollut tahoja yksityisjuhlista, yritysten pikkujouluihin ja aina suurempiin konserttitaloihin ja festivaaleihin asti.

Yrityksen takana toimii itse vuodesta 2008 lähtien ammatikseen burleskiesiintyjänä toiminut Olivia Rouge. Hän osaa suunnitella esityskokonaisuudet tapahtumiin visionäärimäisellä otteellaan.

Pääasiallinen toimialueemme on Pirkanmaa, mutta tapahtumatuotanto onnistuu ympäri Suomen!

TULEVAT TAPAHTUMAT

La 27.4. VAUDEVILLE PALACE SHOW VOL. 4

klo 19 Tuulensuun Palatsi

Liput 32,50 €, show & dinner 72,50 €

Tervetuloa viettämään glamourin täyteinen ilta, jossa teidät viedään aikamatkalle kultaisen 1920-luvun tunnelmiin modernilla twistillä! Tämä suosion saavuttanut show palaa nyt jo neljättä kertaa Tuulensuun Palatsin täydelliseen miljööseen. Saavu kokemaan ja näkemään ikimuistoinen show, jossa yhdistyy sulavasti yhteen erilaiset estraditaiteen lajit kuten burleskia ja sirkustaidetta.

Lavalla nähdään omien alojensa rautaisia ammattilaisia ja illan aikana yleisö saa kokea ihastusta, jännitystä ja henkeäsalpaavia esityksiä!

 

Illan aikana esiintyvät:

Ampi Entertainment, Arona Showgirls, Awe Obscura, Indian dance festival ry, Lafayette LeStrange

Mimi de Froufrou, Olivia Rouge, Simon Llewellyn, Vermillion Dames

Juontajana Suzie Dynamite, Pick-up: Neko Whisper & Patty Miel

Tapahtuman kesto n. 2,5 tuntia, sisältäen väliajan.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere Live ja Olivia Rouge Entertainment

kevätposteri_2024_pieni(2).jpg
18.5.2024 Teerenpeli Tease – Nature Calling

 

Tunnetko jo kevään tuoksun ja kukkeuden? Kaipaatko osaksi luontoa? Tässä iltamassa kaikki luonnon ilot ovat esillä edessäsi myös sisätiloissa! Samalla juhlistetaan Teerenpeli Tease klubin astumista teini-ikäiseksi sen täyttäessä 13v!

Illan aikana teitä viihdyttää esityksillään seuraavat esiintyjät:

Irona Lace, Krystal Sinn, Miss Woop de Doo, Naima Potensia, Neko Whisper, Olivia Rouge ,Rocky Rose, Rosetta Sweet, Scarlett O’Sin

Juontajana: Suzie Dynamite Stage kitten: Windy Mood

Showtime klo 19:00

Liput ennakkoon: 22€, ovelta 26€ VAIN KORTTIMAKSU

Liput täältä: www.oliviarougeshop.com

Huom, lippua ostaessa et saa erillistä lippua vastausviestinä vaan keräämme lipunhaltijoista nimilistan ovelle!

Myynnissä myös erä maksa mitä pystyt lippuja, ole yhteydessä sähköpostitse oliviarouge.entertainment@gmail.com.

PALVELUT

Huikeat taitavat artistit ja esityskokonaisuudet ovat kirsikka kakun päällä, kun puhutaan tapahtumista ja juhlista. Meidän kauttamme saat omien alojensa rautaisia ammattilaisia, jotka tuovat sen viimeisen silauksen tapahtumaasi. Saat meiltä erilaiset kokonaisuudet ja kokoonpanot aina sopivaksi räätälöitynä!

OliviaRouge_EetuKeränen.jpg

Yksittäiset esitykset

Kaipaatko tapahtumasi pientä piristettä, mutta et halua pidempää esityskokonaisuutta? Ei hätää, meiltä saat esitykset 5-10min versioina vaikkapa synttäreille tai pikkujoulujen viihdykkeeksi! Esityksiä saatavana monelta eri taiteen alalta; mm. burleski, drag, sirkus ja tanssi.

Vaudeville2-20.jpg

Erilaiset teemajuhlat

Haluaisitko tapahtumaasi tiettyyn teemaan sopivaa esityskokonaisuutta? Esimerkiksi supersuositut ja näyttävät Gatsby-teemaiset juhlat 20-luvun hengessä onnistuu meiltä leikiten! Esiintyjiä vintagetyyliin eri aloilta ja halutessanne myös dj soittamaan iltaan sopivaa musiikkia - tai miksei vaikka liveäbändi! Myös rekvisiitta-asusteita voit tilata kauttamme.

curtaincall-1.jpg

Koko illan show / pidemmät produktiot

Jos haaveissasi on saada avaimet käteen taktiikalla koko illan show esiintyjineen, niin jätä se meidän huoleksemme! Kokoamme juuri teidän toiveiden mukaan näyttävän kokonaisuuden juontajan, taustamusiikin, esiintyjien ja muiden yllätysten kera. Me teemme villeimmistäkin haaveista totta!

REFERENSSIT

Olemme vuosien saattossa saaneet tehdä yhteistyötä mahtavien tahojen kanssa. Tässä niistä muutama mainittuna, osan kanssa yhteistyö on jatkuvaa.

 • KEMIN TEATTERI

 • NUMMIROCK

 • SOUTH PARK- FESTIVAALI

 • SÄRKÄNNIEMI

 • TAMPERE-TALO

 • TUULENSUUN PALATSI

 • TAVARA-ASEMA

 • TEERENPELI TAMPERE

 • TTT-KLUBI

 • VAPRIIKKI

Mona-1(1)_edited_edited.jpg

YHTEYSTIEDOT

Tehdään yhdessä tapahtumastasi menestys!

 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube

SAAVUTETTAVUUS JA ESTEETTÖMYYS TAPAHTUMISSAMME (IN ENGLISH BELOW)

Pyrimme yrityksenä parhaamme mukaan tarjoamaan mahdollisimman saavutettavia tapahtumia kaikille. Täältä löydät tietoja yleisimpien tapahtumapaikkojemme saavutettavuudesta ja esteettömyydestä. Mikäli sinulle herää kysymyksiä näihin asioihin liittyen, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse oliviarouge.entertainment@gmail.com.

Kaikissa tapahtumissamme noudatetaan turvallisen tilan periaatteita:
● Kunnioita toisen henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa. Kunnioita
itsemääräämisoikeutta. Älä koske toista kysymättä lupaa. Muista, ettet voi tietää toisen rajoja kysymättä niitä. Pyydä tilaa myös itsellesi tarvittaessa.
● Älä pilkkaa, ivaa, halvenna, sysää syrjään tai nolaa ketään puheillasi, käytökselläsi tai
teoillasi. Pitäydy ulkonäön arvostelusta, juoruilusta ja stereotypioiden ylläpitämisestä.
● Älä tee oletuksia ulkonäköön tai toimintaan perustuen. Älä tee oletuksia kenenkään
seksuaalisuudesta, sukupuolesta, kansallisuudesta, etnisyydestä, uskonnosta, arvoista, sosioekonomisesta taustasta, terveydestä tai toimintakyvystä
● Anna tilaa. Pyri huolehtimaan siitä, että kaikilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun. Älä jyrää muiden mielipiteitä ja anna puheenvuoro. Kunnioita myös toisten yksityisyyttä ja käsittele arkoja aiheita kunnioittavasti.
● Kuuntele ja opi. Ota vastaan uudet aiheet, henkilöt ja näkökulmat ennakkoluulottomasti. Suhtaudu jokaiseen vastaantulevaan asiaan ja tilanteeseen mahdollisuutena oppia uutta ja kehittyä.
● Pyydä anteeksi, jos olet loukannut tahallisesti tai tahattomasti muita
● Mikäli koet tai huomaat  tapahtumissa häiritsevää käytöstä tai muuta
epäasiallista kohtelua, ole yhteydessä keikkapaikan henkilökuntaan.

ESTEETTÖMYYS TAPAHTUMISSAMME:


TEERENPELI TAMPERE
Teerenpelin tila on osittain esteetön tila. Yläkerrassa sijaitsee inva-wc, alakertaa pääsee myös hissillä keittiön kautta, mutta käytävät ovat kapeat (ilmoitamme mahdollisimman pian tarkempia mittoja tiloista).
Alakerran tapahtumasaliin mahtuu muutama kevyempi pyörätuoli, myös pienemmät sähköpyörätuolit mahtuvat hissireitille. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan pyörätuolilla, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse
oliviarouge.entertainment@gmail.com, näin pystymme varmistamaan katsomoon erillisen pyörätuoleille sopivan alueen.

TUULENSUUN PALATSI
On osittain esteetön tila, tässä kerromme tarkemmin tilan saavutettavuuksista.

SAAPUMINEN
Tuulensuun palatsille saavutaan Hämeenkadulta (Hämeenkatu 30) lähes oven eteen pääsee raitiovaunulla. Ovien eteen pääsee myös suoraan taksilla, bussit saapuvat palatsin läheisyyteen. Oville on neljän portaan nousu, yhteensä 56cm. Ensimmäisen rappusen korkeus on 7cm ja muiden 16-17cm. Portaille tulee ramppi, joka koostuu kahdesta liikuteltavasta metallisesta liuskasta.
Ulko-ovet ovat pariovet, jotka aukeavat 138cm leveydelle. Ovissa ei ole automaattista avausta, mutta ne saa pysymään auki ja ovilla on aina joku auttamassa tarvittaessa. Ovet ovat melko painavat avata. Ulko-ovilla on 3cm kynnys.
Ulko-oven lisäksi tilassa on työnnettävät pariovet, jotka ovat niin ikään 138cm leveät. Ovissa ei ole automaattista avausta, mutta ne saa pysymään auki.

LIIKKUMINEN
Palatsin ensimmäisessä kerroksessa, jossa ohjelma tapahtuu, pääsee liikkumaan pyörätuolilla. Kapein kohta on käytävä, jonka leveys on istumapaikkojen välillä 180cm. Tiloissa on runsaasti penkkejä ja tuoleja, joissa pääsee levähtämään.

NARIKKA
Paikalla toimii kaksi narikkaa, joista toinen on heti sisäänkäynnillä ja toinen sisälle tultaessa vasemmalla. Narikkatiskit ovat molemmat 60cm korkeita. Molemmissa on myös täysin avoin toinen pääty.

ESTEETÖN WC
Esteetön wc sijaitsee aulasta oikealle lähtevällä pitkällä käytävällä. Vessan oven kahva on 101,5cm korkeudessa. Ovi ei ole automaattinen, mutta se on melko kevyt ja pysyy auki. Oven leveys on 88cm, eikä siinä ole kynnystä. Vessassa ei ole hätäpainiketta. Allas on 88cm korkeudella.

UNISEX WC
Esteettömän wc:n vieressä on unisex vessa, jossa ei myöskään ole kynnystä. Ovi on painava ja oven leveys on 68cm. Tässä vessassa on kolme pisuaaria sekä yksi vessakoppi, jonka oven leveys on 58cm. Allas on 87cm korkeudella.
Palatsin alakerrassa sijaitsee lisää wc-tiloja, joihin pääsee vain portaita pitkin. Kaikki vessat ovat sukupuolineutraaleja. Portaita laskeuduttaessa vasemmalla on pisuaarilliset wc-tilat ja oikealla pelkästään kopeista koostuvat wc-tilat.

SALI
Saliin pääsee molemmilta puolilta, oikeanpuoleinen sisäänkäynti täysin esteetön, oven leveys on 100cm ja
se on koko ajan auki. Vasemmanpuoleisessa sisäänkäynnissä on 2cm korkea kynnys. Ovia aukeaa kokonaisuudessaan 110cm leveydelle. Molemmin puolin salia kulkee loiva 17cm nouseva luiska. Salissa pääsee kulkemaan pyörätuolilla. Salia reunustaa 16,5cm koroke, jolla on pöytäpaikkoja. Katsomo on korkeammalla kuin seisomapermanto, sinne pääsee luiskaa pitkin, joka nousee loivasti 16,5cm. Salin
etualalla sijaitsee seisomapermanto (meidän tapahtumissamme pöytä & tuolikatsomo), johon on neljän portaan laskeutuminen.

RUOKA & JUOMA
Ruoka- ja baaritiskit sijaitsevat aulasta katsottuna salin vasemmalla puolella. Tilassa on kaksi eri tiskiä, joista lähimpänä aulaa oleva on 90cm korkea, joka sijaitsee narikan ja baaritiskin välissä. Pidempi baaritiski sijaitsee hieman syvemmällä käytävässä, baaritiskin korkeus on 110,5cm. Tilaukset tehdään tiskiltä ja maksuvälineinä käy kortti ja käteinen.


TAMPERE-TALO
Tampere-talon saavutettavuustiedot löytyvät kootusti heidän verkkosivuiltaan:
https://www.tampere-talo.fi/kavijoille/saapuminen/esteettomyys/

IN ENGLISH
ACCESSIBILITY AND SAFE SPACE PRINCIPLES
As an association we thrive to offer events that are as accessible as possible. Here you can find information of our usual venues and their accessibility. If you are have any questions, don’t hesitate to
contact us at: oliviarouge.entertainment@gmail.com
All our events use safe space principles:
● Respect a persons physical and mental state. Respect everyone’s right to self-determination. Do not touch anyone without consent. Remember that you can not know persons boundaries without asking them. Ask space for yourself as well if needed.
● Do not mock, ridicule, put aside or embarrass anyone with your words, behaviour or actions. Refrain from judging anyones appearance, gossiping and keeping up stereotypes.
● Do not make assumptions based on anyone’s appearance or actions. Do not make assumptions on anyone’s sexuality, gender, nationality, ethnicity, religion, values, sosioeconomic background, health or abilities.
● Give space. Make sure that everyone has a chance to be part of the conversation. Don’t downplay other’s opinions and allow others to have a say. Remember to also respect other’s privacy and handle touchy subjects with care.
● Listen and learn. Meet new topics, people and points of view with an open mind. React to every new thing with a possibility to learn something new.
● If you ever notice any harmful behaviour or discrimination in our events, don’t hesitate to contact the staff, bouncer while witnessing.

ACCESSIBILITY IN OUR EVENTS:


TEERENPELI TAMPERE

Teerenpeli is partly accessible venue. Upstairs there is a invalid toilet and you are able to use the elevator in the kitchen area to get downstairs to our show venue, but the hallways are quite narrow and tricky with a lot of corners (we will inform about more detailed measurements asap). The way to the downstairs venue is suitable for a lighter wheelchair and for smaller electric wheelchairs. If you are interested in joining the show with a wheelchair, please contact us in advance at
oliviarouge.entertainment@gmail.com so we know to leave some space to the audience.
Teerenpeli Tease shows allow personal assistants to join the show for free.

TUULENSUUN PALATSI
Tuulensuun palatsi is partly accessible venue. Here you can read the detailed descriptions of all areas:

ARRIVAL:
Arrival to the Tuulensuun Palatsi is from Hämeenkatu (Hämeenkatu 30). The tram takes you almost in front of the doors. You can also access the doorway with taxi, buses have a stop a bit further away. There are four steps to the doors, total of 56cm. First step is 7cm high, and the rest 16-17cm. There is a ramp available to the steps that consists of two movable metallic slides. The outside doors open to 138cm wide. There are no automatic opening, but they are able to stay open and there is always someone to help you. The doors are quite heavy. There is a 3cm threshold at the
outside doors.
In addition to the outside doors there are pushable paired doors, which are also 138cm wide. There is no automatic opening in these, but they can be kept open.


MOVING AROUND
The first floor of the venue, where all the show takes place, you are able to move with a wheelchair. The narrowest point is a hallway to the right, in which the width between seating areas is 180cm. There are lots of chairs, benches and such in the venue where you can rest.

CLOAK ROOM
There are two cloak rooms at the venue, which first is right after the doors to the left. Both cloak room desks are 60cm high. Both have a fully open other side.

ACCESSIBLE TOILET
Accessible toilet is located on the right side hallway from the lobby. The handle of the toilet is 101,5cm high. The door isn’t automatic but is pretty lightweight and can be kept open. The width of the door is 88cm and there is no threshold. There is no emergency button in the toilet. The sink is 88cm high from the floor.

UNISEX TOILET
Right next to the accessible toilet is an unisex toilet, where there also isn’t a threshold. The door is heavy and the width is 68cm. In this toilet you can find three urinals and one booth, which door is 58cm wide. Sink is 87cm from the floor.

The venue’s downstairs has more toilets, in which you can only access via steps. All toilets are gender neutral. When coming down the stairs the toilets with urinals are located on the left and on the right toilets with only booths.

THE MAIN HALL
You can access the main hall with all the shows from both sides, right side is completely accessible, door width is 100cm and it is open at all times. Left side entrance has a 2cm high threshold. The door opes in complete to 110cm wide. Alongside both entrances there is a gentle 17cm slope. Around the hall there is a 16,5cm elevation with tables and chairs. The sitting area is higher than the so
called standing area (in which we usually have a seated area as well) so visibility is pretty much granted. The “standing area” on the lower part of the hall has a four step descend.

FOOD & DRINK
The bar is located on the left side from the lobby. There are two different counters, which the closest to the lobby is 90cm high from the floor and is located next to one of the cloak room and the main bar. The main bar is located a bit further and the height of the bar from the ground is 110,5cm. Orders are made mainly from the bar and you can pay with cash or cards.

TAMPERE-TALO
The accessibility info for Tampere-talo can be found on their website:
https://www.tampere-talo.fi/en/visitors/arrival/accessibility/

bottom of page