top of page

Palvelumme

Olivia Rouge's School of Burlesque tarjoaa monenlaisia erilaisia työpajoja erilaisille ryhmille ja myös yksityishenkilöille Tampereella ja myös tarvittaessa muihin kaupunkeihin, sekä toki myös online-versioita tunneistamme! Perinteisiä burleskin viikkotunteja Olivia tarjoaa niin Tampereella Tanssistudio Razzmatazzilla kuin Orivedelläkin. Työpajojen lisäksi Olivian saa esiintymään erilaisiin tapahtumiin! Katso lisää: www.oliviarouge.com

Työpajat sopivat loistavasti esimerkiksi polttareihin, työpaikan virkistyspäiviin sekä vaikka vain ystäväporukan illanvietoksi! Osassa työpajoista on mainittuna alustavia hintoja, mutta suosituksena on, että kiinnostuneet tiedustelevat aina etukäteen hinnat sähköpostitse oliviarouge@gmail.com! Osassa workshopeja on osamaksumahdollisuus kuluttajille sekä maksuvälineenä käy myös smartum-setelit!
Lisäksi kannattaa tarkastaa tulevat workshopit-välilehti, sieltä löytyy tuoreimmat tiedot tulevista työpajoista! Lue lisää erilaisista valmiista työpajavaihtehdoista alempaa. Räätälöimme mielellämme myös pajan täysin asiakkaan toiveiden mukaan!

 

Tekniikkapajat

burlesqueschool-10.jpg

Prop / poseerauspajat

OliviaRouge_EetuKeränen22_pieni.jpg

Beginner’s guide to burlesque

 

Burleskin alkeiskurssi. Työpajassa käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen riisuntaa ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon tai tanssitaustaan katsomatta.

 

Floorwork

 

Yksi burleskin oleellisista osa-alueista on myös floorwork, eli lattialla tapahtuva liikehdintä/koreografia. Kuulostaa helpolta, mutta se vaatii paljon yksityiskohtien hiomista näyttääkseen edustavalta. Tällä tunnilla opetellaan siis floorworkin keskeisimpiä liikkeitä ja tekniikoita, miten sinne lattialle mennään ja miten sieltä noustaan takaisin ylös? Tunnilla tehdään lämmittelyä, käydään läpi tekniikkaa ja tehdään lopuksi pientä koreografiapätkää.

 

Take it slow

Burleskissa yksi vaikeimmista asioista on malttaa ihan vaan olla tai tehdä asioita hitaasti. Tämä tunti keskittyy juuri siihen, miten olla yhtä valovoimainen esiintyjä, vaikkei olekaan räjähtävää liikehdintää ja miten pieniin liikkeisiin voi saada paljon tunnetta. Tunnin aikana tehdään helppo myös hieman improvisaatiopainotteinen koreografia ja opetellaan ottamaan itsestään kaikki irti lavakarisman kautta, keskitymme myös hyvin paljon käsiin. Tunti sopii kaikille, jo hieman esiintyneille tai kokeneemmillekin, mutta myös aivan keltanokille. Tärkeintä on avoin mieli ja uskallus heittäytyä!

Höyhenviuhkat / Silkkiviuhkat

 

Opetellaan klassisten höyhenviuhkojen käyttöä ja mitä tulee ottaa huomioon niitä ostaessa/tehdessä! Tunnilla tekniikkaosio ja koreografia.

 

Boa

Tunnin aikana tutustumme boan käyttöön, mitä sillä voi tehdä, miten voi hyödyntää esityksissä, millaisia eri boavaihtoehtoja on. Tunnilla tekniikkaosio ja koreografia.

 

Kankaat

Tunnin aikana tutustumme kankaiden käyttöön osana numeroa, mitä niillä voi tehdä, miten voi hyödyntää esityksissä ja mitä ottaa huomioon kangasta valitessa. Tunnilla tekniikkaosio ja koreografia.

 

Pin-up posing

Oletko aina halunnut tuoda parhaat puolesi esiin kuvaustilanteissa, mutta et oikein tiedä miten? Olivia Rouge rientää apuun ja kertoo työpajassa kaikki mahdolliset vinkit, mitä sinun tulee tietää poseeraamisesta, kuvaustilanteessa olemisesta sekä sopimusasioista. Tässä työpajassa painotamme enemmän pin-up henkisiin kuvausasentoihin, mutta pajassa käydään läpi myös yleispäteviä vinkkejä kuvaustilanteeseen.

Työpajassa opit mm:

- Poseerauksen perusasiat

- Ilmeet ja käsien asennot

- Oman vartalon käyttö kuvaustilanteessa

- Rekvisiitan käyttäminen ja vaatteiden valinta

- Kuvan käyttöoikeudet

9380.jpg

Behind the scenes/Where do I even begin

Tämä kurssi sopii niin aloittelevalle, harkitsevalle kuin myös jo esiintyvälle, KAIKILLE burleskista viehättyneille! Tunneille ei tarvitse pukeutua mitenkään erityisesti (tai siis jos haluaa niin toki!) emme pidä liikunnallista/koreografia-kurssia. Pääasiassa siis istumme ja juttelemme. Kurssilla saat vinkkejä ja neuvoja mm. seuraavien osa-alueiden osalta:

- mistä aloitat jos haluat tehdä burleskia?

- itsensä markkinointi tuottajan näkökulmasta + etiketti

- asujen do's & dont's

- musiikin käyttö esityksissä

- hahmon luonti

Lisäksi käytämme aikaa lopuksi myös aikaa halutessanne numeroiden läpikäyntiin ja jätämme aikaa myös kysymyksille.

 

Make it sparkle

Kurssi esiintymisasujen ja niiden koristelun taitamisessa on täällä! Työpaja sopii loistokkaasti burleski-, drag- sekä muille lavaesiintyjille, jotka haluavat loistaa lavalla asujen ja asusteiden kera! Kurssilla käydään läpi mm. seuraavia asioita:

- Asujen Do's & Dont's (erityisesti burleskiesiintyjille, jotka riisuvat vaatteita lavalla)

- Materiaalivalinnat

- Koristelutekniikat/kikat asuihin ja propseihin - Mistä materiaaleja kannattaa hankkia Kurssin aikana ei valitettavasti valmisteta asua vaan käydään läpi ainoastaan asioita suunnitteluasteella. Jos kiinnostuneita löytyy, laajemman kurssin voi myös järjestää joskus tulevaisuudessa. Lisäksi työpajassa on aikaa myös kyselytuokiolle. Työpajaan tarvitset mukaan ainoastaan muistiinpanovälineet. (halutessaan pitemmän kurssin voi myös järjestää, jossa esim koristellaan esiintymiseen tarkoitetut rintaliivit)

Fierce Femmes & Sensual Sirens

 

Tervetuloa Olivian oppiin nauttimaan näistä tanssillisista tunneista, joissa pääasiassa koreografian tekeminen ja tekniikka. Tunnit saattavat sisältää myös vaatteiden riisuntaa, mutta yksinkertaisemmilla vaatekappaleilla, sekä floorwork-osioita. Teemoina ovat Fierce Femmes & Sensual Sirens, eli Fierce Femmes tunneilla on nopeatempoisempaa, meininkiä ja tulee varmasti hiki, Sensual Sirens tunneilla keskitytään enemmän hitaasti tekemiseen, mutta molemmilla tunneilla varmasti lattia tulee ystäväksi!

Tilaa Olivia esiintymään tapahtumaasi!

burleskiesiintyjä.jpg
burlesqueschool-15.jpg

Teoria/käsityöpajat

Koreografia työpajat

bottom of page