Tulevat workshopit

Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista):

Vuosi 2021

14.1 Pin-up posing ONLINE

8.1.-29.1  Fierce Femmes & Sensual sirens

6.2- 8.5 Coaching classes, Tanssistudio Razzmatazz

8.2-19.4 Online Burleskiryhmä

Fierce Femmes2021.png
 

Perjantaisin 8.1-29.1.2021 klo 17:30-18:30


Yhteensä 4 viikon kurssi, 2 eri koreota 4h aikana!

Tervetuloa Olivian oppiin nauttimaan näistä tanssillisista tunneista, joissa pääasiassa koreografian tekeminen ja tekniikka. Tunnit saattavat sisältää myös vaatteiden riisuntaa, mutta yksinkertaisemmilla vaatekappaleilla, sekä floorwork-osioita. Luvassa on uudet koreot molemmille teemoille! Teemme yhtä koreografiaa aina kahden kerran ajan.


Teemoina ovat Fierce Femmes & Sensual Sirens, eli Fierce Femmes tunneilla on nopeatempoisempaa, meininkiä ja tulee varmasti hiki, Sensual Sirens tunneilla keskitytään enemmän hitaasti tekemiseen, mutta molemmilla tunneilla varmasti lattia tulee ystäväksi ja mitä luultavimmin käytetään tuolia osana koreota.
 

Tunnit toteutetaan facebookissa live-ominaisuutena omassa salaisessa ryhmässä, johon kurssin maksaneet kutsutaan. Tunnin pystyy siis katsomaan myös myöhemmin haluamassaan ajankohdassa, jos ei juuri liven aikaan pääse paikalle.

 

Hinta Fierce Femmes & Sensual sirens: 35€/4h
Yhden tunnin pituus n. 60min.

 

Ilmoittautumiset sähköpostitse oliviarouge@gmail.com, laita otsikkoon Fierce & sensual, ilmoittautuminen on SITOVA! Online kurssi pidetään, jos osallistujia on 7.

 

Olivia Rouge on suomalainen burleskiesiintyjä- ja opettaja. Hän on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien ympäri Suomea, mutta myös ulkomailla kuten Las Vegasissa, New Yorkissa ja Roomassa. Olivia luotsaa myös omaa Olivia Rouge's School of Burlesqueta, sekä valmentaa Vermillion Dames burleskiryhmää ja opettaa burleskin viikkotunteja Tanssistudio Razzmatazzilla Tampereella sekä Orivedellä. 

PIN-UP POSING ONLINE.png

To 14.1.2021 klo 17-18:30

 

Oletko aina halunnut tuoda parhaat puolesi esiin kuvaustilanteissa, mutta et oikein tiedä miten? Olivia Rouge rientää apuun! Vuodesta 2008 burleskiesiintyjänä, burleskiopettajana, alternative-mallina, tuottajana ja vaatesuunnitelijana toiminut Olivia Rouge kertoo tässä 1,5h online työpajassa kaikki mahdolliset vinkit, mitä sinun tulee tietää poseeraamisesta, kuvaustilanteessa olemisesta sekä sopimusasioista. 

 

Työpaja toteutetaan onlinetuntina salaisessa facebook-ryhmässä ja tunti on katsottavissa myös viikon jälkeenpäin jos et pääse paikalle kyseisenä ajankohtana.

Tässä työpajassa painotamme enemmän pin-up henkisiin kuvausasentoihin, mutta pajassa käydään läpi myös yleispäteviä vinkkejä kuvaustilanteeseen, eli vaikka perinteinen pin-up ei välttämättä olisi juuri sinun juttusi, niin varmasti löydät vinkkejä myös muunlaisiin kuvaustilanteisiin!


Työpajassa opit mm:
- Poseerauksen perusasiat
- Ilmeet ja käsien asennot
- Oman vartalon käyttö kuvaustilanteessa
- Rekvisiitan käyttäminen ja vaatteiden valinta
- Kuvan käyttöoikeudet

 

Työpajan hinta 25€/hlö. Ilmoittaudu 10.1.2021 mennessä osoitteeseen oliviarouge(a)gmail.com, jolloin saat tarkemmat ohjeet workshoppiin osallistumisesta, yleisistä infoista ja laskun työpajasta.
 

Ilmoittautuminen on SITOVA.
Kurssi järjestetään kun osallistujia on vähintään 7 henkilöä.

Coaching classes with Olivia Rouge 2021.

HUOM! PIDÄTÄMME OIKEUDEN KURSSIN MUUTOKSIIN COVID-19 TILANTEEN MUKAAN


Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Keväällä 2021 on mahdollista osallistua Coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa. Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti tai muu vastaava 

 

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssille osallistuvat henkilöt voivat olla uusien tulokkaiden iltoihin hakevia tai muuten vaan numeron kanssa pähkäileviä henkilöitä! Coachingiin osallistuvilla on hyvät mahdollisuudet päästä myös esiintymään johonkin Tampere Burlesquen tapahtumaan tulevaisuudessa!

 

Kurssi koostuu 6 lähiopetuskerrasta ja tällä kertaa tunnit on tarkoituksella sijoitettu melkein kuukauden päähän toisistaan, jotta oppilailla on oikeasti aikaa työstää numeroitaan myös tapaamisten välissä! Osallistujilla on minimissään 15min aikaa läpikäydä omaa numeroaan per tunti, riippuen osallistujamäärästä. Tämän lisäksi online apua on saatavilla aina kun sitä tarvitsee.

 

Opintokokonaisuuden hinta 200€/hlö. Mahdolliset duoesiintyjät hinta on 165€/hlö, eli molemmat maksavat omat osuutensa kurssista. Myös osamaksu on mahdollista!
Kurssille mahtuu 6 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 4.
 

Tunnit järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Tanssistudio Razzmatazz
Aleksis Kiven katu 18 B (4. kerros),
33210 Tampere

 

Tunnit studiolla järjestetään seuraavina ajankohtina HUOM! Aikatauluihin saattaa tulla muutoksia, mutta ne sovitaan osallistujien kanssa yhdessä!:
6.2. klo 13:30-15
25.2. klo 13:30-15
20.3. klo 13:30-15
3.4. klo 13:30-15
24.4. klo 13:30-15
8.5. klo 13:30-15

 

Jos useammalla henkilöllä jää jokin tietty kerta välistä, voimme suunnitella YHDEN ylimääräisen korvauskerran.
 

Ilmoittautumiset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com - HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

 

Aiemmin kurssilla käyneiden kokemuksia:
"Sain juuri ne puuttuvat palaset loksahtamaan paikoilleen ennen esitystä"
"Olivian tuki ja turva ensiesitykseen saakka oli korvaamatonta ja tuli todella tarpeeseen. Ammattilainen osaa katsoa
juuri ne pienet osat, joilla esityksestä tuli mahtava pelkän hyvän sijaan."
"Tunneilla oli kannustava ja hyvä ilmapiiri ja ideoitiin kaikki yhdessä."
"Olivian supertärkeän tuen ja ammattitaidon
lisäksi muista kurssilaisista sai ihanaa vertaistukea ja kannustusta. Enismmäinen tie lavalla olisi ollut vaikeampi ilman sitä!"

onlineburleskiryhmä.png

HUOM! PIDÄTÄMME OIKEUDEN KURSSIN MUUTOKSIIN COVID-19 TILANTEEN MUKAAN

ONLINE BURLESKIRYHMÄ
8.2- 19.4

 

Oletko aina halunnut treenata burleskia pitemmän kurssin muodossa ja tavoitteellisesti, mutta asut kaukana viikkotuntimahdollisuuksista tai muuten estyt pääsemästä tunneille? Olivia Rouge tarjoaa nyt ainutkertaisen mahdollisuuden juuri SINULLE!

 

Keväällä 2021 on mahdollista osallistua etänä burleskitunneille Olivian opastuksella, harjoittelemme viikottain yhdessä – vaikkakin etänä. Toivon mukaan (riippuen covid-tilanteesta) tarkoituksena olisi päästä yhdessä esiintymään myös lavalle livenä Tampereella. Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti.

 

Kurssi koostuu 10 onlinetunnista sekä 1-2 tunnista kasvotusten (joko kahtena eri viikkona tai intensiivipohjaisena muutaman tunnin rykäyksenä). Tunnit pidetään zoomissa, jossa osallistujien tulee pitää oma kamera myös päällä.

 

Opintokokonaisuuden hinta 155€/hlö. Matkat ja mahdolliset majoitukset esiintymisen läheisyydessä oppilas korvaa itse sekä esiintymisasutarpeet.

Kurssille mahtuu 12 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 8.

 

Onlinetunnit toteutetaan aina maanantaisin 8.2-19.4 klo 20-21, tunteja ei voi katsoa myöhemmin, eli 

osallistujien tulisi olla paikalla. Kasvotusten pidettävien tuntien ajankohta sovitaan myöhemmin, mikäli se on mahdollista. Muutoin pidämme kaksi lisätuntia myös onlineversioina.

 

Ilmoittautumiset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com - HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!