Tulevat workshopit

Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista)

1.10-3.12.2022 Coaching classes

15.10 Beginner's guide to Burlesque

5.11.2022 Poseeraustyöpaja by Olivia Rouge & Katri Kallio - Photography - TÄYNNÄ

 

 

Vuosi 2022:

beginners guide.png

Beginner’s Guide to Burlesque
15.10.2022 klo 13-15

Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!
Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Työpajassa käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen riisuntaa ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon tai tanssitaustaan katsomatta.

Workshopin hinta on 30€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 1.10.2022 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 8.

Kurssii järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere (4. kerros)

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

289072396_1163363027551950_3115378549343374276_n.png

KURSSI ON TÄYNNÄ!

Poseerausoppeja Olivia Rougen opissa + kuvaus Katri Kallion kanssa!

Oletko aina halunnut tuoda parhaat puolesi esiin kuvaustilanteissa, mutta et oikein tiedä miten? Olivia Rouge rientää apuun! Vuodesta 2008 burleskiesiintyjänä, burleskiopettajana, alternative-mallina, tuottajana ja vaatesuunnittelijana toiminut Olivia Rouge kertoo tässä työpajassa poseeraamisesta kuvaustilanteessa.
Tässä työpajassa painotamme enemmän pin-up henkisiin kuvausasentoihin, mutta pajassa käydään läpi myös yleispäteviä vinkkejä kuvaustilanteeseen, eli vaikka perinteinen pin-up ei välttämättä olisi juuri sinun juttusi, niin varmasti löydät vinkkejä myös muunlaisiin kuvaustilanteisiin!
Työpajassa opit mm:
- Poseerauksen perusasiat
- Ilmeet ja käsien asennot

- Oman vartalon käyttö kuvaustilanteessa

 

Kurssille tarvitset mukaan:
Korkokengät (ei platform-korkoja) ja liikkumiseen sopivat, mieluiten vartalonmyötäiset vaatteet (esim, toppi ja legginsit).

 

Poseeraustyöpajan jälkeen on vuorossa minikuvaus! Katri Kallio ohjeistaa sinua lempeän ammattilaisella varmuudella kuvauksissa ja saat nähdä minikuvauksen lomassa mitä kameraan on tallentunut! Kuvaus järjestetään myös Razzmatazzin tiloissa niin pääset Olivian workshopin jälkeen hyppäämään pienen hengähdystauon jälkeen paikan päälle pystytettyyn kuvaus studioon! Studiosalamasetin kuvauksen taustavaihtoehtoina on hempeän vaaleanpunainen kukkatausta, sekä neutraali harmaa taustavaihtoehto. Näistä kuvat tulossa vielä myöhemmin esille, jotta asun suunnittelu on helpompaa. Laajin kuvaraja mitä tilassa voidaan ottaa, on etureidestä ylöspäin. Kuvausaikaa on varattu jokaiselle 10 minuuttia, kuvausaikaa kurssin jälkeen on siis hieman päälle tunti, varauduthan odottaman omaa vuoroasi! Jokaiselle varatussa ajassa ehditään kuvaamaan hyvin yksi asukokonaisuus. Kurssiin kuuluu kuvauksen lisäksi 1 kpl valmis kuvatiedosto, jonka saat valita esikatselugalleriasta. Katri lähettää sinulle sähköpostiin workshopin jälkeen. Lisäkuvia voi tilata halutessaan workshop hintaan 20€/kpl.

 

Kurssi Vol 1 klo 13:30-14:30 poseerauskurssi, klo 14:30-15:30 valokuvaus LOPPUUNMYYTY

Kurssi Vol 2 klo 14:45-15:45 poseerauskurssi, klo 15:45-16:45 valokuvaus

 

Kurssin kokonaishinta on 50€/hlö. Ilmoittaudu nimelläsi ja puhelinnumerollasi sähköpostitse 15.10.2022 mennessä osoitteeseen oliviarouge(a)gmail.com OTSIKKO: poseerauspaja, jolloin saat tarkemmat ohjeet workshoppiin osallistumisesta, yleisistä infoista ja laskun työpajasta.
Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle!
Jokaiselle kurssille otetaan max. 8 osallistujaa.

 

Kurssi järjestetään osoitteessa:
Tanssistudio Razzmatazz
Aleksis kiven katu 18B 4krs
Lisätietoja sähköpostitse oliviarouge(a)gmail.com
Lisää kurssin vetäjistä:
www.oliviarouge.com
www.katrikalliophotography.com

Olivia Rouge Coaching classes1.10-3.12.2022.png

Olivia Rouge's School of Burlesque - Coaching classes

Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Syksyllä 2022 on mahdollista osallistua Coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa.

Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti tai muu vastaava

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssille osallistuvat henkilöt voivat olla uusien tulokkaiden iltoihin hakevia tai muuten vaan numeron kanssa pähkäileviä henkilöitä! Coachingiin osallistuvilla on hyvät mahdollisuudet päästä myös esiintymään johonkin Tampere Burlesquen tapahtumaan tulevaisuudessa.

Kurssi koostuu 4 lähiopetuskerrasta ja tällä kertaa tunnit on tarkoituksella sijoitettu melkein kuukauden päähän toisistaan, jotta oppilailla on oikeasti aikaa työstää numeroitaan myös tapaamisten välissä! Osallistujilla on minimissään 15min aikaa läpikäydä omaa numeroaan per tunti, riippuen osallistujamäärästä. Tämän lisäksi online apua on saatavilla aina kun sitä tarvitsee.
Opintokokonaisuuden hinta 145€/hlö. Mahdolliset duoesiintyjät hinta on 100€/hlö, eli molemmat maksavat omat osuutensa kurssista. Kurssin voi maksaa myös kahdessa erässä.
Kurssille mahtuu 8 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 4.
Tunnit järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Tanssistudio Razzmatazz
Aleksis Kiven katu 18 B (4. kerros),
33210 Tampere

Tunnit studiolla järjestetään seuraavina ajankohtina HUOM! Aikatauluihin saattaa tulla muutoksia, mutta ne sovitaan osallistujien kanssa yhdessä!
LA 1.10. klo 11:15-13:15
LA 22.10 klo 13:00-15:00
LA 12.11 klo 14:45-16:15
LA 3.12 klo 11:15-13:15

Jos useammalla henkilöllä jää jokin tietty kerta välistä, voimme suunnitella YHDEN ylimääräisen korvauskerran, poikkeuksena viime hetken peruutukset tunnille.
Ilmoittautumiset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com - HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Aiemmin kurssilla käyneiden kokemuksia:
"Sain juuri ne puuttuvat palaset loksahtamaan paikoilleen ennen esitystä"
"Olivian tuki ja turva ensiesitykseen saakka oli korvaamatonta ja tuli todella tarpeeseen. Ammattilainen osaa katsoa
juuri ne pienet osat, joilla esityksestä tuli mahtava pelkän hyvän sijaan."
"Tunneilla oli kannustava ja hyvä ilmapiiri ja ideoitiin kaikki yhdessä."
"Olivian supertärkeän tuen ja ammattitaidon
lisäksi muista kurssilaisista sai ihanaa vertaistukea ja kannustusta. Enismmäinen tie lavalla olisi ollut vaikeampi ilman sitä!"