top of page

Tulevat workshopit

Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista)

26.8 Burlesque workshops by Olivia Rouge - HELSINKI

11.11. Beginner's Guide to Burlesque alkeisworkshop

 

 

Vuosi 2023:

Burlesque workshops by Olivia Rouge, HELSINKI
26.8.2023 klo 12-14:45

Helsinki, ollaanko sitä kuulolla? Nyt on harvinaista herkkua luvassa, kun mansen oma tehopakkaus Olivia Rouge saapuu opettamaan Helsinkiin työpajoja! Tarjolla olisi seuraavaa:

klo 12-13:30 Be present – läsnäolo lavalla

Harjoittelemme läsnäoloa lavalla – tilan hallintaa, katsetta, rauhaa ja yleisön mielenkiinnon vangitsemista. Työkaluina käytämme hanskoja tai muuta helppoa proppia ja osana ohjausta on myös improvisaatioharjoituksia. Teemme myös tunnin lopuksi hidastempoisen koreografiapätkän yhdessä käyttäen opittuja metodeja, mutta koreografian teko ei ole oleellisin osa työpajaa.

 

klo 13:45-14:45 Fierce Femmes koreografiatunti

Aika laittaa roisimpi vaihde päälle! Toisena tuntina luvassa myös puhtaasti koreografiallinen tunti, jossa meininki hieman nopeatempoisempaa ja luvassa myös hieman lattiatyöskentelyä (myös variaatioliikkeet on saatavana, jos lattiatyöskentely ei tunnu omalta). Tunti saattaa sisältää myös vaatteiden riisuntaa, mutta koreintaan hanskojen tai huivin riisuntaa.

Kurssit soveltuvat liikkumiseen kykeneville täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon, sukupuoleen tai tanssitaustaan katsomatta, taso tunneilla on avoin, eli varsinaisesti burleskin alkeita ei tunneilla käydä läpi.

Työpajat järjestetään Studio Shangri-La:n tiloissa osoitteessa Vattuniemenkatu 15 B, Euroka-talossa, tarkemmat saapumistiedot löydät täältä: http://studioshangrila.fi/fi/yhteystiedot/

 

Hinnat:
Be present: 38€
Fierce femmes: 25€
Molemmat yhteensä: 55€

 

Ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 1.8.2023 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 16. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 10.

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Mikäli estyt saapumasta kurssille, voit myydä sen jollekin ystävällesi. Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!
Lämpimästi tervetuloa!

Burlesque workshops by Olivia Rouge HELSINKI 26.8.2023.png
beginners guide syksy 2023.png

Beginner’s Guide to Burlesque
11.11.2023 klo 16-18

Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!
Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Työpajassa käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen riisuntaa ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu liikkumiseen kykeneville täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon, sukupuoleen tai tanssitaustaan katsomatta.

Workshopin hinta on 30€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 1.11.2023 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 8.

Kurssii järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere (4. kerros)

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Opettajasta:
Olivia Rouge on yksi Suomen burleskitaivaan kirkkaimpia tähtösiä ja burleskiskenen vahvimpia vaikuttajia ja vaikuttaa vahvasti Pirkanmaalla. Hän on esiintynyt ammattimaisesti jo vuodesta 2008 lähtien Suomen suvessa ja kesäöissä aina lapin paukkupakkasiin asti, sekä kansainvälisesti muun muassa Las Vegasista New Yorkin kautta Italiassa, Lontoossa ja Amsterdamissa.
Olivia on järjestänyt erilaisia työpajoja vuodesta 2011 lähtien ja opettanut burleskin viikkotunteja tanssistudio Razzmatazzilla vuodesta 2013. Hänen työpajoistaan on tullut todella suosittuja ja ne myydäänkin loppuun ennätysajassa. Itse opettamiensa työpajojen lisäksi Olivia tuottaa tapahtumia Tampere Burlesquen kanssa sekä valmistaa esiintymisasuja.
Opettajana Olivia on hyvin iloinen, kannustava ja inspiroiva!

bottom of page