Tulevat workshopit

Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista):

ILMOITTAUTUMINEN Tanssistudio Razzmatazzin syyskauden tunneille aukeaa 21.6.2021!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa:

www.razzmatazz.fi

Vuosi 2021:

Fierce FemmesJKLÄ.png
 

Fierce Femmes & Sensual Sirens workshopit Jyväskylässä!

Kaksi erilaista koreopainotteista tuntia luvassa!
Tervetuloa Olivian oppiin nauttimaan näistä tanssillisista tunneista, joissa pääasiassa koreografian tekeminen ja tekniikka. Tunnit saattavat sisältää myös vaatteiden riisuntaa, mutta yksinkertaisemmilla vaatekappaleilla, sekä floorwork-osioita. Tarkemmat infot mukaan tarvittavista asioista ilmoitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Teemoina ovat suositut Fierce Femmes & Sensual Sirens, eli Fierce Femmes tunneilla on nopeatempoisempaa, meininkiä ja tulee varmasti hiki, Sensual Sirens tunneilla keskitytään enemmän hitaasti tekemiseen, mutta molemmilla tunneilla saattaa lattia tulee ystäväksi.
Tunnit toteutetaan 17.7 seuraavin aikatauluin:
klo 12-13 Fierce Femmes
klo 13:15-14:15 Sensual Sirens
Tunnit pidetään Jyväskylän Tanssiopiston tiloissa osoitteessa Kalervonkatu 8, 40100 Jyväskylä.

Hinta: 15€/12€ (opiskelijat) yksi tunti, molemmat tunnit 26€/20€(opiskelijat)

Yhden tunnin pituus n. 60min.

Ilmoittautumiset sähköpostitse oliviarouge@gmail.com, laita otsikkoon Fierce &/ sensual, Jyväskylä, mainitse ilmoittautuessa mahdollisesta alennuksesta! Ilmoittautuminen on SITOVA! Tunnit pidetään, jos osallistujia on 7.

Olivia Rouge on suomalainen burleskiesiintyjä- ja opettaja. Hän on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien ympäri Suomea, mutta myös ulkomailla kuten Las Vegasissa, New Yorkissa ja Roomassa. Olivia luotsaa myös omaa Olivia Rouge's School of Burlesqueta, sekä valmentaa Vermillion Dames burleskiryhmää ja opettaa burleskin viikkotunteja Tanssistudio Razzmatazzilla Tampereella sekä Orivedellä.

dameshaku.png

Vermillion Dames hakee riveihinsä uusia daameja!

Oletko aina haaveillut paikasta ihanassa esiintyvässä burleskiryhmässä? Eikö välttämättä sooloesitykset ole sinun juttusi, mutta esiintymään haikailet kovasti? No nyt on SINUN mahdollisuutesi!

Olivia Rouge etsii jo useamman vuoden ajan aktiivisesti toimineeseen Vermillion Dames ryhmään muutamaa uutta henkilöä! Olivia Rouge toimii ryhmän valmentajana ja ryhmä kokoontuu viikoittain harjoittelemaan.

Tunnit toteutuvat seuraavasti;
Syksy 2021 tunnit ovat tiistaisin klo 20-21:30 alkaen 24.8 ja jatkuen joulukuulle asti. Paikkana toimii Tanssistudio Razzmatazz.

Ryhmään hakevilta vaaditaan:
- jonkinlaista aiempaa kokemusta esiintymisestä ja mieluiten olet käynyt Olivian oppilaana vuosien saatossa
- olet kykyneväinen ryhmätyöskentelyyn ja olet joustava sekä mieleltäsi avoin!
- sitoudut käymään viikottaisilla tunneilla myös syyskauden jälkeen ja muutenkin sitoudut ryhmään, joka toimii ammattimaisesti!
- koet pystyväsi pysymään koreografioissa mukana ja sinulla on rytmitajua & musiikkikorvaa
- olet henkisesti valmistautunut opettelemaan asujen valmistusta itse. Suurimman osan asuista valmistaa oppilaat itse Olivian opastuksella!

Esiintyvässä ryhmässä saat:
- ihania kokemuksia esiintymisestä mahtavan ryhmän kanssa
- apua ja coachausta myös vaatetuksen ja kaiken mahdollisen burleskiin liittyvän asian kanssa (näistä hyviä apuja myös sooloesityksiin!)
- esiintymismahdollisuuksia ryhmän kanssa erinäisissä tapahtumissa sekä mahdollisuuksia myös mahdollisiin sooloesiintymisiin
- Tunnit koostuvat sekä koreografiasta, liikeharjotteista, riisumisharjotteista, mutta myös askartelu- ja keskustelutuokioista. Eli joka kerta ei välttämättä ole luvassa liikuntaa Ryhmällä on entuudestaan jo useampi ryhmänumero, joista ainakin osan myös uudet ryhmäläiset opettelevat.

Kauden hinta on 250€, kurssimaksun lisäksi oppilaille tulee materiaalikustannuksia asujen muodossa, mutta pyrimme pitämän nämä toki mahdollisimman pieninä.

Kurssin voi maksaa kerralla mutta osamaksumahdollisuus löytyy myös. Jos olet pois tunnilta, korvausmahdollisuutta ei varsinaisesti ole. Tarkempia infoja seuraa vielä ryhmään hyväksytyille myöhempänä ajankohtana!

Lähetä siis kuvallinen hakemus, missä kerrot tarkemmin itsestäsi ja miksi olisit hyvä henkilö osaksi ryhmää! Varaudu siihen, että sinut halutaan mahdollisesti tavata pienen haastattelun merkeissä ennen päätöksen tekoa. Uusien jäsenten ryhmään hyväksymisestä vastaa pääasiassa Olivia, mutta myös vanhat daamit saavat mielipiteensä ilmaista.

Ilmoittautumiset ja hakemukset sähköpostitse oliviarouge at gmail.com 26.7 mennessä.

216940512_10158781030864843_4708891211731559371_n.jpg

Sassy Friday pt.V 13.8.2021

with Anna, Olivia & Satu

Kolme tuntia täynnä sähäkkää, sensuellia ja villiä menoa!

Klo 17-18 Burleski / Olivia
Klo 18-19 Heels / Anna
Klo 19-20 Twerk / Satu

15 € / 1 tunti
30€ / 3 tuntia

 

Tunneilla on avoin taso ja tuntien sisältö painottuu koreografian opetteluun.

Heels-tunnille tarvitset korkokengät. Burleskissa voi tanssia korkkareilla tai ilman. Twerk-tunnille polvisuojat ja alaosa, jossa pylly pääsee hyllymään!

Tuntien koreografiat kuvataan tunnin päätteeksi halukkaiden kanssa!

Paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu pian: anna@razzmatazz.fi

PROPDAYuus.png

PROP DAY 1: 28.8.2021 & PROP DAY 2: 4.9.2021

Tervetuloa prop day työpajojen pariin! Workshopien aikana käydään läpi neljän eri propin käyttöä lavattilanteissa ja jokaiselle propille on varattu oma tuntinsa ja voit osallistua joko kaikille tunneille tai vain yhdelle.

 

28.8 PROP DAY 1: Fans, fans, fans!

15:15-16:30 Höyhenviuhkat
Opetellaan klassisten höyhenviuhkojen ja silkkiviuhkojen käyttöä! Ensin luvassa lämmittely- ja tekniikkaosuus, jonka jälkeen teemme pienen koreografian viuhkoilla. Tunnilla on lainassa muutamat suuremmat höyhenviuhkat, mutta pääasiassa työskentelemme pienien viuhkojen kera. Jos sinulta itseltäsi siis löytyy isommat viuhkat, niin ota ihmeessä mukaan!

16:30-17:45 Silkkiviuhkat
Opetellaan ihastuttavien silkkiviuhkojen käyttöä, luvassa lämmittely- ja tekniikkaosuus (ellei kaikki osallistujat osallistu myös aiempaan pajaan), lisäksi keskustelemme viuhkojen materiaaleista jne, lopuksi teemme pientä koreografiaa. Tunnilla on lainassa mukavastikin silkkiviuhkoja, mutta jos sinulta löytyy omasta takaa, niin ota mukaan!

 

 

4.9. PROP DAY 2: Fabrics & boas

 

15:15-16:30 Boa
Tunnin aikana tutustumme boan käyttöön, mitä sillä voi tehdä, miten voi hyödyntää esityksissä jne. Tekniikkaosion jälkeen teemme pienen koreografiapätkän boan kanssa. Workshopissa on tarvittaessa boa lainaksi, mutta oman boan saa tuoda myös (kaikkein halvimmat höyhenboat on hieman haastavia, kun jättävät jälkeensä niin paljon höyheniä -> lattiasta tulee todella liukas)

 

16:30-17:45 Kankaat
Workshopin aikana tutustumme kankaiden käyttöön esityksissä, mitä niillä voi tehdä, miten voi hyödyntää esityksissä, mitä materiaaleja käyttää jne. Alussa käymme läpi yleistä, mitä ottaa huomioon sekä lämmittelyn ja tekniikkaosion jälkeen teemme pienen koreografiapätkän kankaan kanssa. Workshopissa on muutama kangas lainaksi, mutta suosittelemme tuomaan oman kankaan, osallistujat saavat tarkemmat infot kankaasta sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Hinta per tunti: 30€, kaksi tuntia 55€ ja kaikki neljä 100€
Ilmoittautumiset sähköpostitse: oliviarouge@gmail.com
merkitse otsikoksi PROP DAY, ilmoittautuminen on SITOVA! Kurssille mahtuu 15 hlöä, kurssi pidetään, jos osallistujia on 7.
Kurssi järjesteään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Aleksis Kiven katu 18 B, 4.krs

Olivia Rouge Coaching classes 4.9-20.11.2021.png

HUOM! PIDÄTÄMME OIKEUDEN KURSSIN MUUTOKSIIN COVID-19 TILANTEEN MUKAAN

Olivia Rouge's School of Burlesque -
Coaching classes

Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Syksyllä 2021 on mahdollista osallistua Coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa. Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti tai muu vastaava.

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssille osallistuvat henkilöt voivat olla uusien tulokkaiden iltoihin hakevia tai muuten vaan numeron kanssa pähkäileviä henkilöitä! Coachingiin osallistuvilla on hyvät mahdollisuudet päästä myös esiintymään johonkin Tampere Burlesquen tapahtumaan tulevaisuudessa!
Kurssi koostuu 6 lähiopetuskerrasta. Osallistujilla on minimissään 15min aikaa läpikäydä omaa numeroaan per tunti, riippuen osallistujamäärästä. Tämän lisäksi online apua on saatavilla aina kun sitä tarvitsee.
Opintokokonaisuuden hinta 200€/hlö. Mahdolliset duoesiintyjät hinta on 165€/hlö, eli molemmat maksavat omat osuutensa kurssista. Myös osamaksu on mahdollista!
Kurssille mahtuu 6 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 4.

Tunnit järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Tanssistudio Razzmatazz
Aleksis Kiven katu 18 B (4. kerros),
33210 Tampere

Tunnit studiolla järjestetään seuraavina ajankohtina HUOM! Aikatauluihin saattaa tulla muutoksia, mutta ne sovitaan osallistujien kanssa yhdessä!:
4.9. klo 13:30-15
18.9. klo 13:30-15
2.10. klo 13:30-15
16.10. klo 13:30-15
6.11. klo 13:30-15
20.11. klo 13:30-15

Jos useammalla henkilöllä jää jokin tietty kerta välistä, voimme suunnitella YHDEN ylimääräisen korvauskerran.
Ilmoittautumiset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com - HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Aiemmin kurssilla käyneiden kokemuksia:
"Sain juuri ne puuttuvat palaset loksahtamaan paikoilleen ennen esitystä"
"Olivian tuki ja turva ensiesitykseen saakka oli korvaamatonta ja tuli todella tarpeeseen. Ammattilainen osaa katsoa
juuri ne pienet osat, joilla esityksestä tuli mahtava pelkän hyvän sijaan."
"Tunneilla oli kannustava ja hyvä ilmapiiri ja ideoitiin kaikki yhdessä."
"Olivian supertärkeän tuen ja ammattitaidon
lisäksi muista kurssilaisista sai ihanaa vertaistukea ja kannustusta. Enismmäinen tie lavalla olisi ollut vaikeampi ilman sitä!"