Tulevat workshopit

Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista)

1.10-3.12.2022 Coaching classes

15.10 Beginner's guide to Burlesque

5.11.2022 Poseeraustyöpaja by Olivia Rouge & Katri Kallio - Photography - TÄYNNÄ

 

 

Vuosi 2022:

OliviaRouge_EetuKeränen22_pieni.jpg

TAKE IT SLOW workshop, 6.11.2022 , Porin Kuntokeskus klo 12.00 -13.30.

Ilmoittaudu mukaan Burleskin huumaan Olivian johdolla!

Sähköposti: poriburlesque@gmail.com

Kurssin hinta on 35€/hlö (Pori Burlesque ry:n jäsenille 30€).
Ilmoittautuminen on sitova, maksuohjeet saat vastausviestinä.

 

Burleskissa yksi vaikeimmista asioista on malttaa ihan vaan olla tai tehdä asioita hitaasti. Tämä tunti keskittyy juuri siihen, miten olla yhtä valovoimainen esiintyjä, vaikkei olekaan räjähtävää liikehdintää ja miten pieniin liikkeisiin voi saada paljon tunnetta. Tunnin aikana tehdään helppo myös hieman improvisaatiopainotteinen koreografia ja opetellaan ottamaan itsestään kaikki irti lavakarisman kautta, keskitymme myös hyvin paljon käsiin.

Tunti sopii kaikille, jo hieman esiintyneille tai kokeneemmillekin, mutta myös aivan keltanokille. Tärkeintä
on avoin mieli ja uskallus heittäytyä!

289072396_1163363027551950_3115378549343374276_n.png

KURSSI ON TÄYNNÄ!

Poseerausoppeja Olivia Rougen opissa + kuvaus Katri Kallion kanssa!

Oletko aina halunnut tuoda parhaat puolesi esiin kuvaustilanteissa, mutta et oikein tiedä miten? Olivia Rouge rientää apuun! Vuodesta 2008 burleskiesiintyjänä, burleskiopettajana, alternative-mallina, tuottajana ja vaatesuunnittelijana toiminut Olivia Rouge kertoo tässä työpajassa poseeraamisesta kuvaustilanteessa.
Tässä työpajassa painotamme enemmän pin-up henkisiin kuvausasentoihin, mutta pajassa käydään läpi myös yleispäteviä vinkkejä kuvaustilanteeseen, eli vaikka perinteinen pin-up ei välttämättä olisi juuri sinun juttusi, niin varmasti löydät vinkkejä myös muunlaisiin kuvaustilanteisiin!
Työpajassa opit mm:
- Poseerauksen perusasiat
- Ilmeet ja käsien asennot

- Oman vartalon käyttö kuvaustilanteessa

 

Kurssille tarvitset mukaan:
Korkokengät (ei platform-korkoja) ja liikkumiseen sopivat, mieluiten vartalonmyötäiset vaatteet (esim, toppi ja legginsit).

 

Poseeraustyöpajan jälkeen on vuorossa minikuvaus! Katri Kallio ohjeistaa sinua lempeän ammattilaisella varmuudella kuvauksissa ja saat nähdä minikuvauksen lomassa mitä kameraan on tallentunut! Kuvaus järjestetään myös Razzmatazzin tiloissa niin pääset Olivian workshopin jälkeen hyppäämään pienen hengähdystauon jälkeen paikan päälle pystytettyyn kuvaus studioon! Studiosalamasetin kuvauksen taustavaihtoehtoina on hempeän vaaleanpunainen kukkatausta, sekä neutraali harmaa taustavaihtoehto. Näistä kuvat tulossa vielä myöhemmin esille, jotta asun suunnittelu on helpompaa. Laajin kuvaraja mitä tilassa voidaan ottaa, on etureidestä ylöspäin. Kuvausaikaa on varattu jokaiselle 10 minuuttia, kuvausaikaa kurssin jälkeen on siis hieman päälle tunti, varauduthan odottaman omaa vuoroasi! Jokaiselle varatussa ajassa ehditään kuvaamaan hyvin yksi asukokonaisuus. Kurssiin kuuluu kuvauksen lisäksi 1 kpl valmis kuvatiedosto, jonka saat valita esikatselugalleriasta. Katri lähettää sinulle sähköpostiin workshopin jälkeen. Lisäkuvia voi tilata halutessaan workshop hintaan 20€/kpl.

 

Kurssi Vol 1 klo 13:30-14:30 poseerauskurssi, klo 14:30-15:30 valokuvaus LOPPUUNMYYTY

Kurssi Vol 2 klo 14:45-15:45 poseerauskurssi, klo 15:45-16:45 valokuvaus

 

Kurssin kokonaishinta on 50€/hlö. Ilmoittaudu nimelläsi ja puhelinnumerollasi sähköpostitse 15.10.2022 mennessä osoitteeseen oliviarouge(a)gmail.com OTSIKKO: poseerauspaja, jolloin saat tarkemmat ohjeet workshoppiin osallistumisesta, yleisistä infoista ja laskun työpajasta.
Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle!
Jokaiselle kurssille otetaan max. 8 osallistujaa.

 

Kurssi järjestetään osoitteessa:
Tanssistudio Razzmatazz
Aleksis kiven katu 18B 4krs
Lisätietoja sähköpostitse oliviarouge(a)gmail.com
Lisää kurssin vetäjistä:
www.oliviarouge.com
www.katrikalliophotography.com