Tulevat workshopit

Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista)

7.5 Beginner's Guide to Burlesque TÄYNNÄ

7.5-2.7 Coaching classes - muutama paikka vapaana

20.5 Behind the Scenes ONLINE

1.6-15.6 Burlesque kesäkurssi - MYÖS ONLINE

 

 

Vuosi 2022:

beginnersguide.png

LOPPUUNMYYTY!!! Varasijoille voi ilmoittautua.

Beginner’s Guide to Burlesque, Tanssistudio Razzmatazz, Tampere
7.5.2022 klo 12-14


Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!
Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

 

Työpajassa käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen riisuntaa ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon tai tanssitaustaan katsomatta.

 

Workshopin hinta on 30€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 15.4.2022 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 8.

Kurssii järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere (4. kerros)

 

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Olivia Rouge Coaching classes 7.5-2.72022.png

HUOM! PIDÄTÄMME OIKEUDEN KURSSIN MUUTOKSIIN COVID-19 TILANTEEN MUKAAN

Olivia Rouge's School of Burlesque - Coaching classes 7.5-2.7.2022


Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Kesällä 2022 on mahdollista osallistua Coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa. Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti tai muu vastaava

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssille osallistuvat henkilöt voivat olla uusien tulokkaiden iltoihin hakevia tai muuten vaan numeron kanssa pähkäileviä henkilöitä! Coachingiin osallistuvilla on hyvät mahdollisuudet päästä myös esiintymään johonkin Tampere Burlesquen tapahtumaan tulevaisuudessa.

 

Kurssi koostuu 4 lähiopetuskerrasta ja tällä kertaa tunnit on tarkoituksella sijoitettu melkein kuukauden päähän toisistaan, jotta oppilailla on oikeasti aikaa työstää numeroitaan myös tapaamisten välissä! Osallistujilla on minimissään 15min aikaa läpikäydä omaa numeroaan per tunti, riippuen osallistujamäärästä. Tämän lisäksi online apua on saatavilla aina kun sitä tarvitsee.

Opintokokonaisuuden hinta 145€/hlö. Mahdolliset duoesiintyjät hinta on 100€/hlö, eli molemmat maksavat omat osuutensa kurssista. Kurssin voi maksaa myös kahdessa erässä.
Kurssille mahtuu 8 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 4.


Tunnit järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Tanssistudio Razzmatazz
Aleksis Kiven katu 18 B (4. kerros),
33210 Tampere

Tunnit studiolla järjestetään seuraavina ajankohtina HUOM! Aikatauluihin saattaa tulla muutoksia, mutta ne sovitaan osallistujien kanssa yhdessä!

LA 7.5 klo 14:15-16:15

LA 28.5 klo 13:30-15:30

LA 11.6 klo 12:15-14:15 (kellonaika saattaa muuttua)

LA 2.7 klo 12-14 (kellonaika saattaa muuttua)

Jos useammalla henkilöllä jää jokin tietty kerta välistä, voimme suunnitella YHDEN ylimääräisen korvauskerran.


Ilmoittautumiset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com - HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

 

Aiemmin kurssilla käyneiden kokemuksia:
"Sain juuri ne puuttuvat palaset loksahtamaan paikoilleen ennen esitystä"
"Olivian tuki ja turva ensiesitykseen saakka oli korvaamatonta ja tuli todella tarpeeseen. Ammattilainen osaa katsoa
juuri ne pienet osat, joilla esityksestä tuli mahtava pelkän hyvän sijaan."
"Tunneilla oli kannustava ja hyvä ilmapiiri ja ideoitiin kaikki yhdessä."
"Olivian supertärkeän tuen ja ammattitaidon
lisäksi muista kurssilaisista sai ihanaa vertaistukea ja kannustusta. Enismmäinen tie lavalla olisi ollut vaikeampi ilman sitä!"

Behind the scenes – ONLINE
BEHIND THE SCENES ONLINE workshop, 20.5.2022
klo 17-19/20, viimeinen tunti kysymyksille ym.

Tämä kurssi sopii niin aloittelevalle, harkitsevalle kuin myös jo esiintyvälle henkilölle, KAIKILLE, jotka haluavat valloittaa burleskilavoja!
Tunti toteutetaan zoomin välityksellä. Linkki toimitetaan osallistujille etukäteen sähköpostitse.

Kurssilla saat vinkkejä ja neuvoja mm. seuraavien osa-alueiden osalta:
- mistä aloitat jos haluat tehdä burleskia?
- itsensä markkinointi tuottajan näkökulmasta + etiketti
- asujen do's & dont's
- musiikin käyttö esityksissä
- hahmon luonti
Lisäksi lopuksi on aikaa kysyä kaikkea mahdollista Olivialta, mikä mieltänne mahtaa askarruttaa.

Olivia Rouge on suomalainen burleskiesiintyjä- ja opettaja. Hän on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien ympäri Suomea, mutta myös ulkomailla kuten Las Vegasissa, New Yorkissa ja Roomassa. Olivia luotsaa myös omaa Olivia Rouge's School of Burlesqueta, sekä valmentaa Vermillion Dames burleskiryhmää ja opettaa burleskin viikkotunteja Tanssistudio Razzmatazzilla Tampereella sekä Orivedellä.
Liisää Oliviasta sekä School of Burlesquesta:
www.oliviarouge.com
www.schoolofburlesque.fi
Kurssin hinta: 20€
Ilmoittautumiset sähköpostitse oliviarouge@gmail.com, laita otsikkoon BEHIND THE SCENES, ilmoittautuminen on SITOVA! Online kurssi pidetään, jos osallistujia on 7.

onlinebehindthescenes.png
kesäkurssi.png

Burlesque kesäkurssi Olivia Rougen kanssa - MYÖS ONLINE MAHDOLLISUUS
3x 60min 1.6-15.6 klo 18-19

 

Tule mukaan ihanan inspiroivalle ja hyväntuuliselle burleskin avoimen tason kolmen kerran kesäkurssille, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!

Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Tämän kurssin aikana käydään läpi burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen ja lantiohuivien riisuntaa, läsnäolon tärkeyttä lavalla ja tehdään helpohkoa koreografia. Teemme myös mahdollisesti muutamia improvisaatioharjoituksia. Kurssi soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon, sukupuoleen tai tanssitaustaan katsomatta.

Koko kurssin hinta on 50€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 12.5.2022 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 10. Tunti on mahdollista toteuttaa myös online-versiona, tällöin hinta 35€, opetus tapahtuu Zoomin välityksellä ja onlinemahdollisuus, jos osallistujia vähintään 5.

Kurssi järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere 4.krs.

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Lämpimästi tervetuloa!