Tulevat workshopit

Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista)

6.8.2022 Take it slow, Jyväskylä

13.8-3.12.2022 Burleskin projektiryhmä, Tampere TÄYNNÄ

19.8.2022 Tutustu burleskiin työpaja, Tampere

22.8.-5.12.2022 Burleskin alkeet, ORIVESI

23.8.-14.12.2022 Burleskin viikkotunnit,

Tanssistudio Razzmatazz, Tampere

1.10-3.12.2022 Coaching classes

15.10 Beginner's guide to Burlesque

5.11.2022 Poseeraustyöpaja by Olivia Rouge & Katri Kallio - Photography - TÄYNNÄ

 

 

Vuosi 2022:

Take it Slow workshop.png

Take it Slow klo 14-15:30, Jyväskylä

Burleskissa yksi vaikeimmista asioista on malttaa ihan vaan olla tai tehdä asioita hitaasti. Tämä tunti keskittyy juuri siihen, miten olla yhtä valovoimainen esiintyjä, vaikkei olekaan räjähtävää liikehdintää ja miten pieniin liikkeisiin voi saada paljon tunnetta. Tunnin aikana tehdään helppo, myös hieman improvisaatiopainotteinen koreografia ja opetellaan ottamaan itsestään kaikki irti lavakarisman kautta.
Tunti sopii kaikille, jo hieman esiintyneille tai kokeneemmillekin, mutta myös aivan keltanokille. Tärkeintä on avoin mieli ja uskallus heittäytyä!
Tunnille tarvitset mukaasi liikkumiseen soveltuvat, mukavat vartalonmyötäiset vaatteet, hanskat sekä halutessasi korkokengät.

Olivia Rouge on suomalainen burleskiesiintyjä- ja opettaja. Hän on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien ympäri Suomea, mutta myös ulkomailla kuten Las Vegasissa, New Yorkissa ja Roomassa. Olivia on ohjannut erilaisia tunteja burleskitunnelmissa vuodesta 2014 asti ja lisäksi luotsaa myös omaa Olivia Rouge's School of Burlesqueta, sekä valmentaa Vermillion Dames burleskiryhmää. Olivia opettaa myös burleskin viikkotunteja Tanssistudio Razzmatazzilla Tampereella sekä Orivedellä.
Lisää Oliviasta sekä School of Burlesquesta:
www.oliviarouge.com
www.schoolofburlesque.fi

Minimiosallistujamäärä 10 ja maksimi 20
Työpajan kesto 1,5h
Hinta 26€ / 24€ (Jyväskylä Burlesque ry:n jäsenet)

 

Molemmat pajat järjestetään osoitteessa Kalervonkatu 8, Jyväskylän tanssiopisto, alasali.

Sitovat ilmoittautumiset oheisen linkin kautta 1.8. mennessä.
https://forms.gle/zzVh5rXj8RJ1Pjpd7

Lisätietoja kurssit.jkl.burlesque@gmail.com

Burlesque projektiryhmä.png

BURLESKIN ESIINTYVÄ PROJEKTIRYHMÄ

13.8-3.12.2022

Oletko aina halunnut treenata burleskia pitemmän kurssin muodossa ja tavoitteellisesti, mutta asut kaukana viikkotuntimahdollisuuksista tai muuten estyt pääsemästä tunneille? Olivia Rouge tarjoaa nyt ainutkertaisen mahdollisuuden juuri SINULLE!

Syksyllä 2022 on mahdollista osallistua projektiomaisille burleskitunneille Olivian opastuksella, harjoittelemme n. kerran kuussa yhdessä kasvotusten Tampereella, tavoitteena olisi esiintyä joulukuussa myös Olivian oppilasnäytöksessä, mutta esiintyminen ei ole edellytys tunneille osallistumisessa.
Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti käyneet tai suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti.

Kurssi koostuu 5 kerrasta, 2,5h per kerta eli 12,5h yhteensä. Tunnit pidetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia esiintymiseen ja burleskitekniikkaan liittyen sekä harjoittelemme yhteistä esiintymiskoreografiaa. Esityksessä on tarkoitus riisua tasseleille asti. Kurssille osallistuvilta toivotaan sitoutumista kurssiin ja olemista paikalla jokaisella kerralla. Poikkeustapauksessa osallistua voi myös zoomin välityksellä, mutta max kerran.

Opintokokonaisuuden hinta 190€/hlö, mahdollisuus maksaa kahdessa erässä. Matkat ja mahdolliset majoitukset oppilas korvaa itse sekä esiintymisasutarpeet (nämä kulut pyrimme pitämään pieninä). Asut esiintyjät ompelevat itse/kustantavat ompelupalkkion.

Kurssille mahtuu 12 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 8.

Aikataulu on seuraava:

Tapaamiskerrat:

la 13.8 klo 12-14:30
la 10.9 klo 12-14:30
la 1.10 klo 13:30-16:00
la 12.11 klo 12-14:30
la 3.12 klo 13:30-16:00

Esiintyminen pe 9.12 Tampereella, paikalla tulee olla klo 17:00 mennessä.

Hakemukset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com , jos et ole minulle ennestään tuttu oppilas, niin kerrothan tarkemmin taustastasi burleskin parissa!
HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella!

OliviaRouge_EetuKeränen22_pieni.jpg

Tutustu Burleskiin - työpaja 19.8. perjantaina klo 18-19.30 Pesä läsnäolon yhteisö - Näsillinnakatu 28 E 5, 3.krs (tiloihin ei ole hissiä)

Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!

Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Työpajassa käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, kokeillaan muutaman burleskiasusteen käyttöä / riisumistekniikoita ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon tai tanssitaustaan katsomatta.

Olivia Rouge on vuodesta 2008 burleskia ammatikseen harjoittanut esiintyjä, joka on sulostuttanut lavoja pitkin kotimaata, mutta myös ulkomailla. Esiintymisen lisäksi Olivia opettaa burleskin viikkotunteja, tuottaa tapahtumia yhdessä Tampere Burlesque ry:n kanssa, sekä valmistaa esiintymisasuja.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on: 5.8.2022. Jos ryhmä jää alle minimiosallistujamäärä eli 6 hlö - ollaan lipun ostaneisiin yhteydessä peruutuksen tiimoilta henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Lisätiedot tapahtumajärjestäjältä Annelta, sähköpostitse: avenataroy@gmail.com

Lipun ostamisen jälkeen paikkaa ei voi valitettavasti peruuttaa eikä ostettua lippua lunasteta takaisin. Oman ostetun lipun voi luovuttaa toiselle henkilölle tai mahdollisesti siirtää osallistumisen seuraavaan työpajan toteutusajankohtaan - ole aina tällöin yhteydessä Anneen sähköpostilla. Ilmoitathan myös, mikäli luovutat paikkasi toiselle. Jos työpaja peruuntuu vähäisen osallistujamäärän takia, palautetaan osallistumismaksu takaisin Palveluntarjoaja varaa oikeuden muutoksille. Tulethan tapahtumaan vain terveenä. Ostoksen tehdessäsi, hyväksyt peruutusehdot.

burleskinalkeet orivesi(1).png

Lämpimästi tervetuloa mukaan viikottaisille burleskitunneille Orivedellä, huom UUSI RYHMÄ!

Nyt on mahdollisuus kaikille burleskista kiinnostuneille osallistua syksyllä burleskikurssille, joka koostuu 15 tunnista.

Burleskikurssin ajankohta on maanantaisin klo 20-21
22.8-5.12 välisen ajan.
Kurssilla opettelemme burleskin alkeita, niin liikekieleltä kuin burleskin olemukseltakin, sekä tutustumme hieman burleskin historiaankin. Tunnit koostuvat lämmittelystä, tekniikkaharjoituksista ja koreografian tekemisestä. Vaikka tunneilla liikutaan ja tanssitaan, kuuluu tunteihin myös erilaisia improvisaatio- ja eläytymisharjoituksia.
Koitan järjestää vuoden loppuun jonkinlaisen mahdollisuuden myös esiintymiseen ryhmänä! Esitykseen osallistuminen ei ole mitenkään edellytys, että tunneilla voi käydä
Sitten faktat:
Aika: maanantaisin 22.8-5.12.2022 klo 20-21 (syyslomalla ei tunteja)
Paikka: Wanha Kivilinna, Keskustie 31 2. krs, Orivesi
Hinta: 165€ /hlö (myös osamaksumahdollisuus, maksu onnistuu myös smartum-seteleillä)
Ilmoittautuminen: sähköpostitse osoitteeseen oliviarouge@gmail.com, otsikkoon BURLESKIN VIIKKOTUNNIT, ORIVESI. Ilmoittautumiset 15.8.2022 mennessä!!!
Ilmoittautuminen on SITOVA ja kurssimaksun saa takaisin ainoastaan lääkärintodistuksella.
Huom! Tunnit K18!!
Kurssille mahtuu 15 osallistujaa, kurssi järjestetään jos osallistujia on 10.

Ps! Tarjolla myös kokeilukerta, jos ei heti halua ilmoittautua mukaan viikkotunneille: https://www.facebook.com/events/759402468528573

 

Opettajasta:
Olivia Rouge on yksi Suomen burleskitaivaan kirkkaimpia tähtösiä ja burleskiskenen vahvimpia vaikuttajia ja vaikuttaa vahvasti Pirkanmaalla. Hän on esiintynyt ammattimaisesti jo vuodesta 2008 lähtien Suomen suvessa ja kesäöissä aina lapin paukkupakkasiin asti, sekä kansainvälisesti muun muassa Las Vegasista New Yorkin kautta Italiassa, Lontoossa ja Amsterdamissa.
Olivia on järjestänyt erilaisia työpajoja vuodesta 2011 lähtien ja opettanut burleskin viikkotunteja tanssistudio Razzmatazzilla vuodesta 2013. Hänen työpajoistaan on tullut todella suosittuja ja ne myydäänkin loppuun ennätysajassa. Itse opettamiensa työpajojen lisäksi Olivia järjestää tapahtumiensa yhteydessä muiden upeiden esiintyjien järjestämiä työpajoja eri teemoilla!
Opettajana Olivia on hyvin iloinen, kannustava ja inspiroiva. Hänen tunneilleen ja työpajoihin ovat tervetulleita kaikki kokoon, sukupuoleen, tanssitaustaan tai kokemukseen katsomatta, mieluiten kuitenkin vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt, yläikärajaa ei kuitenkaan ole! Tunneilla tärkeimmässä asemassa on hauskanpito ja turhat ennakkoluulot kannattaakin karistaa harteilta viimeistään tanssisalin ovella!

Olivia Rouge Coaching classes1.10-3.12.2022.png

Olivia Rouge's School of Burlesque - Coaching classes

Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Syksyllä 2022 on mahdollista osallistua Coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa.

Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti tai muu vastaava

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssille osallistuvat henkilöt voivat olla uusien tulokkaiden iltoihin hakevia tai muuten vaan numeron kanssa pähkäileviä henkilöitä! Coachingiin osallistuvilla on hyvät mahdollisuudet päästä myös esiintymään johonkin Tampere Burlesquen tapahtumaan tulevaisuudessa.

Kurssi koostuu 4 lähiopetuskerrasta ja tällä kertaa tunnit on tarkoituksella sijoitettu melkein kuukauden päähän toisistaan, jotta oppilailla on oikeasti aikaa työstää numeroitaan myös tapaamisten välissä! Osallistujilla on minimissään 15min aikaa läpikäydä omaa numeroaan per tunti, riippuen osallistujamäärästä. Tämän lisäksi online apua on saatavilla aina kun sitä tarvitsee.
Opintokokonaisuuden hinta 145€/hlö. Mahdolliset duoesiintyjät hinta on 100€/hlö, eli molemmat maksavat omat osuutensa kurssista. Kurssin voi maksaa myös kahdessa erässä.
Kurssille mahtuu 8 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 4.
Tunnit järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Tanssistudio Razzmatazz
Aleksis Kiven katu 18 B (4. kerros),
33210 Tampere

Tunnit studiolla järjestetään seuraavina ajankohtina HUOM! Aikatauluihin saattaa tulla muutoksia, mutta ne sovitaan osallistujien kanssa yhdessä!
LA 1.10. klo 11:15-13:15
LA 22.10 klo 13:00-15:00
LA 12.11 klo 14:45-16:15
LA 3.12 klo 11:15-13:15

Jos useammalla henkilöllä jää jokin tietty kerta välistä, voimme suunnitella YHDEN ylimääräisen korvauskerran, poikkeuksena viime hetken peruutukset tunnille.
Ilmoittautumiset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com - HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Aiemmin kurssilla käyneiden kokemuksia:
"Sain juuri ne puuttuvat palaset loksahtamaan paikoilleen ennen esitystä"
"Olivian tuki ja turva ensiesitykseen saakka oli korvaamatonta ja tuli todella tarpeeseen. Ammattilainen osaa katsoa
juuri ne pienet osat, joilla esityksestä tuli mahtava pelkän hyvän sijaan."
"Tunneilla oli kannustava ja hyvä ilmapiiri ja ideoitiin kaikki yhdessä."
"Olivian supertärkeän tuen ja ammattitaidon
lisäksi muista kurssilaisista sai ihanaa vertaistukea ja kannustusta. Enismmäinen tie lavalla olisi ollut vaikeampi ilman sitä!"

beginners guide.png

Beginner’s Guide to Burlesque
15.10.2022 klo 13-15

Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!
Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Työpajassa käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen riisuntaa ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu KAIKILLE täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon tai tanssitaustaan katsomatta.

Workshopin hinta on 30€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 1.10.2022 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 8.

Kurssii järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere (4. kerros)

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

289072396_1163363027551950_3115378549343374276_n.png

KURSSI ON TÄYNNÄ!

Poseerausoppeja Olivia Rougen opissa + kuvaus Katri Kallion kanssa!

Oletko aina halunnut tuoda parhaat puolesi esiin kuvaustilanteissa, mutta et oikein tiedä miten? Olivia Rouge rientää apuun! Vuodesta 2008 burleskiesiintyjänä, burleskiopettajana, alternative-mallina, tuottajana ja vaatesuunnittelijana toiminut Olivia Rouge kertoo tässä työpajassa poseeraamisesta kuvaustilanteessa.
Tässä työpajassa painotamme enemmän pin-up henkisiin kuvausasentoihin, mutta pajassa käydään läpi myös yleispäteviä vinkkejä kuvaustilanteeseen, eli vaikka perinteinen pin-up ei välttämättä olisi juuri sinun juttusi, niin varmasti löydät vinkkejä myös muunlaisiin kuvaustilanteisiin!
Työpajassa opit mm:
- Poseerauksen perusasiat
- Ilmeet ja käsien asennot

- Oman vartalon käyttö kuvaustilanteessa

 

Kurssille tarvitset mukaan:
Korkokengät (ei platform-korkoja) ja liikkumiseen sopivat, mieluiten vartalonmyötäiset vaatteet (esim, toppi ja legginsit).

 

Poseeraustyöpajan jälkeen on vuorossa minikuvaus! Katri Kallio ohjeistaa sinua lempeän ammattilaisella varmuudella kuvauksissa ja saat nähdä minikuvauksen lomassa mitä kameraan on tallentunut! Kuvaus järjestetään myös Razzmatazzin tiloissa niin pääset Olivian workshopin jälkeen hyppäämään pienen hengähdystauon jälkeen paikan päälle pystytettyyn kuvaus studioon! Studiosalamasetin kuvauksen taustavaihtoehtoina on hempeän vaaleanpunainen kukkatausta, sekä neutraali harmaa taustavaihtoehto. Näistä kuvat tulossa vielä myöhemmin esille, jotta asun suunnittelu on helpompaa. Laajin kuvaraja mitä tilassa voidaan ottaa, on etureidestä ylöspäin. Kuvausaikaa on varattu jokaiselle 10 minuuttia, kuvausaikaa kurssin jälkeen on siis hieman päälle tunti, varauduthan odottaman omaa vuoroasi! Jokaiselle varatussa ajassa ehditään kuvaamaan hyvin yksi asukokonaisuus. Kurssiin kuuluu kuvauksen lisäksi 1 kpl valmis kuvatiedosto, jonka saat valita esikatselugalleriasta. Katri lähettää sinulle sähköpostiin workshopin jälkeen. Lisäkuvia voi tilata halutessaan workshop hintaan 20€/kpl.

 

Kurssi Vol 1 klo 13:30-14:30 poseerauskurssi, klo 14:30-15:30 valokuvaus LOPPUUNMYYTY

Kurssi Vol 2 klo 14:45-15:45 poseerauskurssi, klo 15:45-16:45 valokuvaus

 

Kurssin kokonaishinta on 50€/hlö. Ilmoittaudu nimelläsi ja puhelinnumerollasi sähköpostitse 15.10.2022 mennessä osoitteeseen oliviarouge(a)gmail.com OTSIKKO: poseerauspaja, jolloin saat tarkemmat ohjeet workshoppiin osallistumisesta, yleisistä infoista ja laskun työpajasta.
Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle!
Jokaiselle kurssille otetaan max. 8 osallistujaa.

 

Kurssi järjestetään osoitteessa:
Tanssistudio Razzmatazz
Aleksis kiven katu 18B 4krs
Lisätietoja sähköpostitse oliviarouge(a)gmail.com
Lisää kurssin vetäjistä:
www.oliviarouge.com
www.katrikalliophotography.com