top of page

Tulevat workshopit

Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista)

23.5.-6.6.2023 Burleskin kesäkurssi

26.8 Burlesque workshops by Olivia Rouge - HELSINKII

 

 

Vuosi 2023:

kesäkurssi2023.png

Burleskin kesäkurssi Olivia Rougen kanssa

3x 60min 23.5-6.6.2023
23.5 ja 6.6 klo 19-20, 30.5 klo 20-21

Tule mukaan ihanan inspiroivalle ja hyväntuuliselle burleskin avoimen tason kolmen kerran kesäkurssille, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!
Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Tämän kurssin aikana käydään läpi burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen riisuuntaa, läsnäolon tärkeyttä lavalla ja tehdään helpohkoa koreografia. Teemme myös mahdollisesti muutamia improvisaatioharjoituksia. Kurssi soveltuu liikkumiseen kykeneville täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon, sukupuoleen tai tanssitaustaan katsomatta.
Koko kurssin hinta on 50€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 1.5.2023 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 10.

Kurssi järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere 4.krs.

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!
Lämpimästi tervetuloa!

Burlesque workshops by Olivia Rouge HELSINKI 26.8.2023.png

Burlesque workshops by Olivia Rouge, HELSINKI
26.8.2023 klo 12-14:45

Helsinki, ollaanko sitä kuulolla? Nyt on harvinaista herkkua luvassa, kun mansen oma tehopakkaus Olivia Rouge saapuu opettamaan Helsinkiin työpajoja! Tarjolla olisi seuraavaa:

klo 12-13:30 Be present – läsnäolo lavalla

Harjoittelemme läsnäoloa lavalla – tilan hallintaa, katsetta, rauhaa ja yleisön mielenkiinnon vangitsemista. Työkaluina käytämme hanskoja tai muuta helppoa proppia ja osana ohjausta on myös improvisaatioharjoituksia. Teemme myös tunnin lopuksi hidastempoisen koreografiapätkän yhdessä käyttäen opittuja metodeja, mutta koreografian teko ei ole oleellisin osa työpajaa.

 

klo 13:45-14:45 Fierce Femmes koreografiatunti

Aika laittaa roisimpi vaihde päälle! Toisena tuntina luvassa myös puhtaasti koreografiallinen tunti, jossa meininki hieman nopeatempoisempaa ja luvassa myös hieman lattiatyöskentelyä (myös variaatioliikkeet on saatavana, jos lattiatyöskentely ei tunnu omalta). Tunti saattaa sisältää myös vaatteiden riisuntaa, mutta koreintaan hanskojen tai huivin riisuntaa.

Kurssit soveltuvat liikkumiseen kykeneville täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon, sukupuoleen tai tanssitaustaan katsomatta, taso tunneilla on avoin, eli varsinaisesti burleskin alkeita ei tunneilla käydä läpi.

Työpajat järjestetään Studio Shangri-La:n tiloissa osoitteessa Vattuniemenkatu 15 B, Euroka-talossa, tarkemmat saapumistiedot löydät täältä: http://studioshangrila.fi/fi/yhteystiedot/

 

Hinnat:
Be present: 38€
Fierce femmes: 25€
Molemmat yhteensä: 55€

 

Ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 1.8.2023 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 16. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 10.

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Mikäli estyt saapumasta kurssille, voit myydä sen jollekin ystävällesi. Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!
Lämpimästi tervetuloa!

bottom of page