top of page

Tulevat workshopit

Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista), workshopit järjestetään Tampereella, ellei toista lokaatiota erikseen mainita.

28.6. Showgirl basics, Tampere Burlesque summer camp

5.7. Burleskin kokeilukerta, ORIVESI

31.8. Take it slow, HELSINKI

10.8. Rocklesque workshops

15.8.-7.11. ONLINE coaching classes

17.8.-16.11. Coaching classes

 

Vuosi 2024:

LA 29.6.2024 klo 10:30-12 Showgirl basics!

Varalan urheiluopisto, Tampere

LISÄTIEDOT

 

Ihailetko klassisen burleskin tekijöitä ja Pariisin showgirlejä? Tässä työpajassa pääset kokemaan ripauksen tätä glamouria! Työpajassa opetellaan perusasioita kuten; ryhdin ylläpito, näyttävät poseeraukset, kauniit kädet, kävely eli "parade", kuinka kantaa vaatteet tietyllä tapaa ja lopuksi teemme pienen koreografiapätkän showgirl-tunnelmissa! Tunnille tarvitset vartalonmyötäiset liikkumiseen sopivat vaatteet, halutessasi korkokengät ja jokin esiintymisasun osa/muu vaatekappale, jota mahdollisesti haluat kokeilla. Olivia tuo paikalle myös muutamia esimerkkejä kokeilua varten! Olivia Rouge on yksi Tampereen ja koko Suomen burleskiskenen vakiokasvoista. Tämä professional showgirl ja tunnetaan esiintyjänä esimerkiksi näyttävistä asuistaan ja elegantista liikekielestä. Olivia on pienestä pitäen halunnut olla oman elämänsä showgirl ja nyt hän ohjeistaa omia niksejään myös muille! Tämä burleskin monitoimihenkilö ei ainoastaan esiinny vaan leipätyökseen myös tuottaa tapahtumia, ohjaa burleskitunteja sekä valmistaa esiintymisasuja. Hänet on nähty lavoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin pörhistelemässä höyheniään jo vuodesta 2008 asti ja loppua ei näy!

Burleskin kokeilukerta Olivia Rougen kanssa Orivedellä 5.7.2024.png

Burleskin kokeilukerta Orivedellä
5.7.2024 klo 18-19:30

Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!

Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Työpajassa käydään hieman läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen riisuntaa ja tehdään helpohko koreografia. Mahdollisuus myös muutamaan improvisaatioharjoitukseen. Työpaja soveltuu kaikille liikkumiseen kykeneville täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon, sukupuoleen tai tanssitaustaan katsomatta.

Workshopin hinta on 25€ ja ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 30.6.2024 mennessä! Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 8.
Kurssii järjestetään Kiwilinnan liikuntasalissa osoitteessa Keskustie 31, Orivesi, 2krs.

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!
Lämpimästi tervetuloa!

Rocklesque workshops Olivia Rougen kanssa
10.8.2024 klo 12:30-15:05

Sykkiikö synkkä sydämesi raskaammalle musiikille? Eikö burleskin puppiduu napostele? Tässä workshopit JUURI sinulle!

klo 12:30-13:45 Sensual rocklesque

Koreografiallinen työpaja burleskimausteilla raskaampaan musiikkiin. Kyseessä sensual versio, eli elekieli on hitaampaa ja sensuellimpaa, myös musiikki hitaammanpuoleista, vaikkakin rankempaa sellaista. Tämä tunti soveltuu myös melko aloittelijoille, sillä pääpaino koreossa on seisoen!

 

klo 14:00-15:15 Fierce Femmes rocklesque

Aika laittaa roisimpi vaihde päälle! Toisena tuntina luvassa myös puhtaasti koreografiallinen tunti, jossa meininki nopeatempoisempaa ja luvassa myös hieman lattiatyöskentelyä, joten ei välttämättä ihan ensikertalaisille.

Tunnit saattavat sisältää myös vaatteiden riisuntaa, mutta korkeintaan hanskoja, huivia tai vastaavaa. Tästä ilmoitetaan osallistujille ennen workshopia ja lainaversioitakin löytyy.

 

Kummankin tunnin lopuksi ehdimme toivottavasti kuvata koreosta videon, voit siis pukeutua halutessasi näyttävästikin tyyliin sopien!

Kurssit soveltuvat liikkumiseen kykeneville täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon, sukupuoleen tai tanssitaustaan katsomatta, taso tunneilla on pääasiassa siis avoin, eli varsinaisesti burleskin alkeita ei tunneilla käydä läpi.

 

Hinnat:
Yksi työpaja: 28€
Molemmat yhteensä: 50€

Maksutapana käy myös smartum-setelit ja e-passi (ilmoitathan tästä ilmoittautuessasi).
Ilmoittautuminen osoitteeseen oliviarouge at gmail.com 1.8.2024 mennessä - otsikkoon: ROCKLESQUE!
Osallistujia kurssille mahtuu 20. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 10.

Työpajat pidetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere (4. krs)

HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Mikäli estyt saapumasta kurssille, voit myydä sen jollekin ystävällesi. Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

takeitslowhelsinki.png

Take it Slow by Olivia Rouge, HELSINKI

La 31.8.2024 klo 14:00-15:30

Burleskissa yksi vaikeimmista asioista on malttaa ihan vaan olla tai tehdä asioita hitaasti. Tämä tunti keskittyy juuri siihen, miten olla yhtä valovoimainen esiintyjä, vaikkei olekaan räjähtävää liikehdintää ja miten pieniin liikkeisiin voi saada paljon tunnetta. Tähän pajaan voi osallistua niin Bubujen jäsen kuin ei-jäsen!

Olivia Rouge on vuodesta 2008 asti lavoja vallannut burleskin ammattilainen, joka tunnetaan pääasiassa klassisemmasta tyylistään ripauksella rokkia. Esiintymisten lisäksi Olivia tuottaa tapahtumia kotikaupungissaan Tampereella sekä on ohjannut lukuisia erilaisia burleskiin liittyviä tunteja jo yli 10 vuotta. Opettajana Olivia on hyvin iloinen, kannustava ja inspiroiva!

Hinta: 35€/Bubujen jäsen, 40€/ei-jäsen

Osta paikkasi täältä

Paikka: Helsinki Oriental, Hermannin rantatie 2b, 00580 Helsinki

ONLINE COACHINg classees 15.8.-7.11.2024.png

Olivia Rouge's School of Burlesque - ONLINE Coaching classes

Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Haluaisit kenties Olivia Rougen vinkkejä mutta matka on liian pitkä? Ei hätää, internet on onneksi keskitty! Syksyllä 2024 on mahdollista osallistua Coaching-tunneille Olivian opastuksella myös verkon välityksellä, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa.

Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti tai muu vastaava. On jokaisen osallistujan omalla vastuulla, että esittää sopivat kysymykset ja saa kurssista mahdollisimman paljon irti!

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssille osallistuvat henkilöt voivat olla uusien tulokkaiden iltoihin hakevia tai muuten vaan numeron kanssa pähkäileviä henkilöitä!

Kurssi koostuu 4 verkko-opetuskerrasta ja tällä kertaa tunnit on tarkoituksella sijoitettu melkein kuukauden päähän toisistaan, jotta oppilailla on oikeasti aikaa työstää numeroitaan myös tapaamisten välissä! Osallistujilla on minimissään 15min aikaa läpikäydä omaa numeroaan per tunti, riippuen osallistujamäärästä. Tämän lisäksi online apua sähköpostin tms. välityksellä on saatavilla aina kun sitä tarvitsee. Osallistuja itse määrittelee mitä milläkin tapaamiskerralla haluaa käydä läpi ja miettii lokaationsa sen mukaan (esim. jos haluaa esittää numeron, mieluumin lokaationa isompi tila jne).

Opintokokonaisuuden hinta 110€/hlö. Mahdolliset duoesiintyjät hinta on 70€/hlö, eli molemmat maksavat omat osuutensa kurssista. Kurssin voi maksaa myös kahdessa erässä.

Kurssille mahtuu 8 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 4.
Tunnit järjestetään zoomin välityksellä. Tunneille kannattaa osallistua koko ajaksi, mutta voi myös lähteä pois kesken kaiken tarvittaessa.

Tunnit zoomissa järjestetään seuraavina ajankohtina HUOM! Aikatauluihin saattaa tulla muutoksia, mutta ne sovitaan osallistujien kanssa yhdessä!
TO 15.8. klo 18->
TO 12.9. klo 18->
TO 3.10. klo 18->
TO 7.11. klo 18->
(aika määräytyy osallistujien määrän mukaan, n. 90-120min tunnit)

Jos useammalla henkilöllä jää jokin tietty kerta välistä, voimme suunnitella YHDEN ylimääräisen korvauskerran, poikkeuksena viime hetken peruutukset tunnille.

Ilmoittautumiset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com - otsikolla ONLINE COACHING. HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Olivia Rouge Coaching classes syksy2024.png

Olivia Rouge's School of Burlesque - Coaching classes

17.8.-16.11. klo 13:45-15:15

Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Syksyllä 2024 on mahdollista osallistua Coaching-tunneille Olivian opastuksella, jossa tarkoituksena on auttaa tulevia soolo- tai duoesiintyjiä heidän numeroidensa rakentamisessa.

Kurssi on siis tarkoitettu henkilöille, joilla on jo jonkinlaista tietoa burleskista ja ovat oikeasti suuntaamassa esiintymislavoille! Kyseessä ei siis ole alkeiskurssi, missä tutustutaan burleskiin yleisesti tai muu vastaava

Voit siis osallistua tunneille jo valmiin, puolivalmiin tai vaikka vain ideatasolla olevan numeron kanssa ja yhteistuumin varmistetaan, että numerosta tulee mahdollisimman loistokas! Kurssille osallistuvat henkilöt voivat olla uusien tulokkaiden iltoihin hakevia tai muuten vaan numeron kanssa pähkäileviä henkilöitä! Coachingiin osallistuvilla on hyvät mahdollisuudet päästä myös esiintymään johonkin Olivia Rouge Entertainmentin tapahtumaan tulevaisuudessa.

Kurssi koostuu 4 lähiopetuskerrasta ja tällä kertaa tunnit on tarkoituksella sijoitettu melkein kuukauden päähän toisistaan, jotta oppilailla on oikeasti aikaa työstää numeroitaan myös tapaamisten välissä! Osallistujilla on minimissään 15min aikaa läpikäydä omaa numeroaan per tunti, riippuen osallistujamäärästä. Tämän lisäksi online apua on saatavilla aina kun sitä tarvitsee.

Opintokokonaisuuden hinta 155€/hlö. Mahdolliset duoesiintyjät hinta on 115€/hlö, eli molemmat maksavat omat osuutensa kurssista. Kurssin voi maksaa myös kahdessa erässä.

Kurssille mahtuu 6 hlöä, kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 4.
Tunnit järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa
Tanssistudio Razzmatazz
Aleksis Kiven katu 18 B (4. kerros),
33210 Tampere

Tunnit studiolla järjestetään seuraavina ajankohtina HUOM! Aikatauluihin saattaa tulla muutoksia, mutta ne sovitaan osallistujien kanssa yhdessä!
LA17.8. klo 13:45-15:15
LA 28.9. klo 13:45-15.15
LA 26.10 klo 13:45-15.15
LA 16.11 klo 13:45-15.15

Jos useammalla henkilöllä jää jokin tietty kerta välistä, voimme suunnitella YHDEN ylimääräisen korvauskerran, poikkeuksena viime hetken peruutukset tunnille.

Ilmoittautumiset osoitteeseen oliviarouge at gmail.com - HUOM! Ainoastaan sähköpostitse tehty ilmoittautuminen on pätevä ja ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea!

Aiemmin kurssilla käyneiden kokemuksia:
"Sain juuri ne puuttuvat palaset loksahtamaan paikoilleen ennen esitystä"
"Olivian tuki ja turva ensiesitykseen saakka oli korvaamatonta ja tuli todella tarpeeseen. Ammattilainen osaa katsoa
juuri ne pienet osat, joilla esityksestä tuli mahtava pelkän hyvän sijaan."
"Tunneilla oli kannustava ja hyvä ilmapiiri ja ideoitiin kaikki yhdessä."
"Olivian supertärkeän tuen ja ammattitaidon
lisäksi muista kurssilaisista sai ihanaa vertaistukea ja kannustusta. Enismmäinen tie lavalla olisi ollut vaikeampi ilman sitä!"

bottom of page