top of page

Tulevat workshopit

Tulevat kaikille avoimet työpajat ja kurssit (selaamalla alaspäin löydät tarkemmat infot kaikista pajoista)

27.1. Poseerauspaja vol. 2

24.2. Kuinka kuvata burleskia? Työpaja kuvaajille

8.3.-30.3 Beginners burlesque - 4 vkon kurssi

8.3. Kuvauspäivä supertiimin kanssa

 

Vuosi 2024:

Pose worshop - fb-event (1).jpg

Poseerauspaja vol.2 - lattia ja tuolit

27.1.2024 klo 12-14

Poseerausoppeja Olivia Rougen opissa + kuvaus Katri Kallion kanssa!

Supersuosittu työpaja tulee jälleen, mutta tällä kertaa perehdytään erityisesti lattialla ja tuolien avulla poseeraamiseen!

Oletko aina halunnut tuoda parhaat puolesi esiin kuvaustilanteissa, mutta et oikein tiedä miten? Olivia Rouge rientää apuun! Vuodesta 2008 burleskiesiintyjänä, burleskiopettajana, alternative-mallina, tuottajana ja vaatesuunnittelijana toiminut Olivia Rouge kertoo tässä työpajassa poseeraamisesta kuvaustilanteessa.Tässä työpajassa painotamme enemmän pin-up henkisiin kuvausasentoihin, mutta pajassa käydään läpi myös yleispäteviä vinkkejä kuvaustilanteeseen, eli vaikka perinteinen pin-up ei välttämättä olisi juuri sinun juttusi, niin varmasti löydät vinkkejä myös muunlaisiin kuvaustilanteisiin!

 

Kurssille tarvitset mukaan:
Mieluiten vartalonmyötäiset vaatteet (esim, toppi ja legginsit). Halutessasi myös korkokengät. Poseeraustyöpajan jälkeen on vuorossa minikuvaus! Katri Kallio ohjeistaa sinua lempeän ammattilaisella varmuudella kuvauksissa ja saat nähdä minikuvauksen lomassa mitä kameraan on tallentunut! Kuvaus järjestetään myös Razzmatazzin tiloissa niin pääset Olivian workshopin jälkeen hyppäämään pienen hengähdystauon jälkeen paikan päälle pystytettyyn kuvausstudioon!

Studiosalamasetin kuvauksessa on kaksi taustavaihtoehtoa. Näistä kuvat tulossa vielä myöhemmin esille, jotta asun suunnittelu on helpompaa. Kuvaus set-up laitetaan ajatellen tuoli/lattiaposeerausta.

Kuvausaikaa on varattu jokaiselle 10 minuuttia, kuvausaikaa kurssin jälkeen on siis hieman päälle tunti, varauduthan odottaman omaa vuoroasi! Jokaiselle varatussa ajassa ehditään kuvaamaan hyvin yksi asukokonaisuus.

Kurssiin kuuluu kuvauksen lisäksi 1 kpl valmis kuvatiedosto, jonka saat valita esikatselugalleriasta. Katri lähettää sinulle sähköpostiin workshopin jälkeen. Lisäkuvia voi tilata halutessaan workshop hintaan 20€/kpl.

 

Aikataulu:

klo 12:00-13:00 poseerauskurssi, klo 13:00-14:00 valokuvaus

Kurssin kokonaishinta on 50€/hlö.
Osta oma paikkasi täältä: https://www.oliviarougeshop.com/tuote/25981664

Ilmoittautuminen on SITOVA ja peruutettavissa ainoastaan force majeuren sattuessa. Sairastapauksissa vaaditaan sairaanhoitajan todistuksen maksun palauttamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös myydä paikan kurssilta vaikka jollekin kaverillesi, jos et itse pääsekään paikalle! Kurssille otetaan max. 10 osallistujaa.

Kurssi järjestetään osoitteessa:
Tanssistudio Razzmatazz
Aleksis kiven katu 18B 4krs

 

Lisätietoja sähköpostitse oliviarouge(a)gmail.com

Lisää kurssin vetäjistä:
www.oliviarouge.com
www.katrikalliophotography.com

kansikuva miten kuvauta burleskia.png

Burleskikuvaus työpaja valokuvaajille 24.2.2024

 

Pitkän linjan burleski artisti Olivia Rouge ja valokuvaaja Katri Kallio järjestävät valokuvaajille ja valokuvauksen harrastajille tarkoitetun työpajan, joka avaa visuaaliset ovet burleskin maailmaan kameran kera! He ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2012, jossa yhteisenä intohimon ja kiinnostuksen kohteena on ollut nimenomaan burleski.

 

Työpajan tarkoituksena on avata valokuvaajille tarkemmin mitä burleski on, mitä olennaisia piirteitä lajiin kuuluu ja miten voit kuvaajana valmistautua ja hyödyntää näitä kuvaustilanteessa kuvattavan kanssa. Työpaja koostuu kahdesta ammattilaisluennosta sekä kuvausdemosta, missä pääset näkemään miten Katri ja Olivia työskentelevät kuvaustilanteessa. Kurssin jälkeen saat mukaasi luennolta sähköiset muistiinpanot, joten voit keskittyä vain kuuntelemaan. Työpajan pituus on 3 tuntia, johon sisältyy 25 minuutin tauko. Työpaja järjestetään Tampereen keskustassa Razzmatazz tanssistudiolla osoitteessa. Paikkoja luennolle on rajattu määrä ja kannattaa olle hereillä koska tapahtumaan on myynnissä Early Bird liput rajoitetun ajan!

 

Early bird hinta 55€ 31.12.2023 asti ja tämän jälkeen normaali hinta 65€. Osta oma paikkasi täältä: https://www.oliviarougeshop.com/tuote/25981669

 

Työpajan ohjelma:

klo 12:00 - Tervetuloa burleskikuvauksen Workshoppiin!

klo 12:05 - Olivia Rouge luento (45min)

Aiheena: Burleski, estetiikka ja kehonkieli

"Olivia Rouge on yksi suomen kirkkaimmista burleski nimistä ja on tehnyt töitä burleskin parissa 15 vuoden ajan. Hän on opettaa burleskia, tuottaa burleskitapahtumia sekä esintyy itse erilaisilla numeroilla Suomessa sekä ympäri maailmaa, jopa Las Vegasissa asti!"

 

klo 12:50 Kallio Photography luento ( Kesto 45min)

Aiheena: Valokuvaajan ennakkotyö, kommunikaatio ja kuvan rakentaminen

"Katri Kallio Photography on erikoistunut Boudoir- ja burleskikuvaamiseen. Yhtenä tärkeimpänä työkaluna Katri pitää keskustelua ja kommunikointia kuvausprosessin aikana, jonka avulla kuvaaja saa vision vietyä valokuvaksi yhdessä kuvattavan kanssa.

Vahva kiinnostus esittävään taiteeseen kuten sirkukseen, burleskiin, näyttäviin asukokonaisuuksiin, estraditekniikan luomiin illuusioihin, musiikin- ja taiteen eri muotoihin, sekä ihmisten kuvaamiseen syntyi jo nuorena. Nyt kamera on kulkenut mukana 18 vuoden ajan. "

 

klo 13:35 Tauko 25 min

klo 14:00 Kuvaus demo / Katri valokuvaa Oliviaa ( Kesto 30min)

klo 14:30 Vapaata keskustelua ( Kesto 30min )

klo 15:00 Kiitos työpajasta!

Beginner’s Burlesque with Olivia Rouge
4x 120min 2.3-30.3.2024!

Tule mukaan ihanan inspiroivalle ja hyväntuuliselle alkeistason neljän kerran burleskikurssille, josta jää hymy huulille koko loppuvuodeksi!

Opettajana toimii Olivia Rouge, yksi Suomi Burleskin tunnetuimpia ja suosituimpia esiintyjiä! Olivia Rouge toimii myös virallisena Burleskinstituutin opettajana.

Tämän kurssin aikana käydään läpi burleskin ele- ja liikekieltä, hanskojen ja lantiohuivien riisuntaa, läsnäolon tärkeyttä lavalla ja tehdään helpohkoa koreografiaa. Teemme myös mahdollisesti muutamia improvisaatioharjoituksia. Kurssin lopuksi voimme videoida esityksen oppilaille muistoksi heidän näin halutessaan.
Kurssi soveltuu kaikille täysi-ikäisille ulkonäköön, kokoon, sukupuoleen tai tanssitaustaan katsomatta.

Kurssin ajankohdat ovat:
2.3. klo 12-14
9.3 klo 12-14
HUOM! 16.3 lauantai tyhjänä välissä!!
23.3 klo 13:30-15:30
30.3 klo 14-16

Koko kurssin hinta on 125€, voit ostaa itsellesi osallistumisen täältä: https://www.oliviarougeshop.com/tuote/25981659
10.1.2023 mennessä! Mahdollisuus myös maksaa kahdessa erässä tai smartum-seteleillä. Ensimmäinen erä tulee olla maksettu ennen kurssin alkua. Ota tässä tapauksessa yhteyttä sähköpostitse oliviarouge@gmail.com

Osallistujia kurssille mahtuu 18. Kurssi pidetään, jos osallistujia on vähintään 10.
Kurssi järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere 4.krs.
HUOM! Ilmottautuminen on SITOVA, kurssimaksua ei palauteta muuta kuin force majeuren sattuessa tai lääkärintodistuksella! Kurssi täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä, eli ole nopea.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisää Oliviasta ja School of Burlesquesta:
www.oliviarouge.com
www.schoolofburlesque.fi

Kuvauspäiväkevät2024.png

Nyt olisi harvinaista herkkua tarjolla, nimittäin kuvauspäivää 2.3.2024 klo 15:30-18:30, jossa pääset turbokaksikon avustuksella osaksi glamourkuvauksia!

Turbokaksikossa Olivia Rouge toimii henkilökohtaisena apurina/stailaajana ja kuvaajana Olivian vakikuvaaja Eetu Keränen!
Kuvauksissa Olivia tarjoaa oman asustevarastonsa helmet asiakkaan käyttöön kuvauksien ajaksi, eli koruja, viuhkoja, puuhkia jne, mahdollisesti jotain simppelimpiä vaatekappaleitakin, mutta pääasiassa on asiakkaan oma vaatetus.
Olivia avustaa asiakasta luomaan sopivan asukokonaisuuden kuvausta varten, lisäksi hän on kuvattavan käytettävissä itse kuvaustilanteessa poseerausohjaajana ja tsemppaajana.
Hiusten ja meikkien laitto ei kuulu hintaan, eli ne tulisi hoitaa itse

Kuvaajana toimii siis Olivian ja Tampere Burlesquen vakikuvaaja Eetu Keränen, joka taikoo monsta kertaa todisatetusti ihan kenestä tahansa huikean mallin!
Eetun kanssa on tosi rentoa kuvata ja hän tarjoaa kuvaustilanteen lisäksi 4kpl valmiita kuvia asiakkaan valitsemista raakakuvista.

Paketin hinta on 155€/hlö, varsinainen kuvausaika on 30min ja kuvauksiin mahtuu vain 6 nopeinta ilmoittautunutta! Oman paikkasi voit lunastaa täältä: https://www.oliviarougeshop.com/tuote/25983439
Mikäli haluat maksaa kurssin kahdessa erässä, ole yhteyksissä oliviarouge@gmail.com

Kuvausjärjestys sovitaan ilmoitauttuneiden kesken tarkemmin.
Kuvaukset järjestetään Tullintorin vuokrastudiolla ja taustavaihtoehtoja tulee olemaan muutama, nämä infotaan ilmoittautuneille sähköpostitse lähempänä kuvauspäivää.

bottom of page