Polttarit & Yksityistunnit

b1tammi16.jpg

Ryhmätunnit

Burleskitunti on mitä mainioin idea esim. polttari-iltojen ohjelmaan, syntymäpäiväsankareille tai työporukan virkistyspäivään. Workshopeissa voidaan yhdistellä erilaisia burleskin osa-alueita täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti, mutta tässä on joitain esimerkkejä, mitä tunneilla voidaan opettaa:

- perus burleskiliikkeistä (bump'n'grind, shimmy & shake ym.) 

- voidaan tehdä oma korerografia, jonka polttari / synttäriporukka yhdessä opettelevat esim. johonkin toivottuun kappaleeseen

- Tiettyjen vaatekappaleiden sensuellia pois ottamista (esim. hanskat, sukat ym.) ja yleinen propsien hyväksikäyttö (tuoli, puuhkat ym.)

- Tasseliworkshop, joko vain tasselien pyörityksen saloihin opettamista tai sekä pyörityksen opetusta, että itse tasselien valmistuksen opetusta.

 

Suosituin tapa viettää burleskiworkshop on yleensä koreografia, johon on liitetty joitakin vaatekappaleiden riisuntaa! Olivia opettaa pääasiassa Tampereella tai Orivedellä, mutta voi matkustaa myös toiselle paikkakunnalle!

Ryhmätuntien hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan.

TTT2019-1-82.jpg

Yksityistunnit / coaching

Onko suuntana jo esiintymislavat, mutta kaipaat apua numerosi kanssa? Olivia Rouge on täällä sinua auttamassa! Olivian opastuksella voit sopia yksityistunteja joko burleskiopetuksen tai numerocoachingin muodossa - joko kasvotusten tai online-muodossa! Tuntien aikana voit saada apua niin numeron rakentamisessa, ongelmissa esiintymisasujen kanssa,

Private/online coaching hinnasto:
1h ONLINEtapaaminen (skype, zoom tai facebook) 45€/h
4x 1h ONLINEtapaaminen 150€


Yksityistunti studiossa 70€/h
4x 1h studiossa 250€

Useamman tunnin coachaukset tulee käyttää 4kk sisällä ostopäivästä. Coaching-tuntien ajankohdat sovimme asiakkaiden kanssa yhdessä.

Sitovat ilmoittautumiset: oliviarouge@gmail.com – rahanpalautus ainoastaan vakavan sairauden sattuessa lääkärintodistuksella.