top of page

Esittely / Cv

Olivia Rouge?

Olivia Rouge on ammattimainen burleskiesiintyjä Tampereelta, joka on aloittanut uransa jo vuonna 2008, ollen näin yksi suosituimmista pitkän linjan esiintyjistä. Lisäksi hän on arvostettu tapahtumatuottaja ja inspiroiva ohjaaja. Olivia tunnetaan hurmaavasta persoonastaan, luomukurveistaan sekä viettelevästä katseestaan. 

 

Olivia esiintyjänä on oikea multitalentti ja pystyy muuntautumaan esityksissään laidasta laitaan, aina tuoden lavalle jotain uutta ja yllättävää. Hänen repertuaaristaan löytyy niin klassisia spektaakkeleita höyhenillä ja kristalleilla kuorrutettuna, mutta myös modernimpaa näkemystä burleskista esimerkiksi Minni Hiiren muodossa. Olivian esityksistä löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun ja yleisö ei pety koskaan!

 

Esiintymistaipaleensa aikana Olivia on kieränyt myös maailmalla aina Hollywoodista Roomaan asti ja viihdyttänyt monissa maineikkaissa tapahtumissa kuten Burlesque Hall of Fame viikonlopussa vuosina 2010 & 2011, London Burlesque week 2009, Milan Burlesque Award 2011&2012 ja useampana vuotena Helsinki Burlesque festivaaleilla. Tämän lisäksi hän on esiintynyt lukuisilla klubeilla, festivaaleilla ja yritys- ja yksityistapahtumissa ympäri Suomea. Olivia oli myös osa suomen ensimmäistä burleskikiertuetta.

 

Olivia tuottaa tällä hetkellä maamme suurimpia burleskitapahtumia Tampere Burlesque ry:n alla ja tekee vahvaa yhteistyötä mm. Tampere-talon kanssa. Hänen kauttaan voit siis tilata myös koko illan shown halutessasi!

 

Olivia on myös arvostettu burleskiopettaja ja mentori. Hän on opettanut kiusoittelun taidetta vuodesta 2011 Tanssistudio Razzmatazzilla Tampereella ja myös oman Olivia Rouge’s School of Burlesquen alla. Opettajana Olivia on hyvin kannustava, humoristinen ja inspiroiva. Hän valmentaa myös Vermillion Dames burleskiryhmää. 

 

Olivia on mielellään mukana erilaisissa produktioissa! Ota siis rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat aimo annoksen glamouria osaksi tapahtumaasi!

 

Yhteydenotot:

oliviarouge@gmail.com

CV

TUOTTAJA Olivia on tuottanut tapahtumia Pirkanmaalla, pääasiallisesti Tampereella vuodesta 2011 lähtien. Tuotantoproduktioihin kuuluu:
  • Kuukausittainen burleskiklubi Teerenpeli Tease vuodesta 2012 lähtien, joka on kauiten suomessa pyörinyt kuukausittainen burleskiklubi.
  • Horror & Tease Show, vuosittainen Suomen suurin halloween/burleskitapahtuma, vuodesta 2011 lähtien.
  • Lisäksi Olivia järjestää oman Olivia Rouge’s School of Burlesquen tiimoilta oppilasnäytöksiä ja yhteistyötä Tampere Burlesquen kanssa ajoittain isompia tapahtumia.
  • Tampere-Talon kanssa Burlesque Exposé show vuosina 2015-2017
Omien produktioiden lisäksi Olivia on tuottanut ohjelmaa omien esiintymisten lisäksi monelle taholle kuten South Park-festivaali, X-treme Car Show, Nummirock sekä Särkänniemi.
www.tampereburlesque.com

DESIGNER Olivia Rouge valmistaa myös esiintymisasuja itselleen sekä monille muille burleskiesiintyjille.
www.oliviarougeshop.com

WORKSHOPS Olivia järjestää erilaisia kursseja ja workshopeja oman Olivia Rouge's School of Burlesquen alla sekä opettaa viikkotunteja Tanssistudio Razzmatazzilla Tampereella. Olivia on vuosien saatossa opettanut tuhansia ihmisiä ja tehnyt yhteistyötä myös erilaisten yritysten kanssa TYKY/TYHY-päivien ohjelman osalta. Olivia on myös yksi virallisen Burleskinstituutin opettajia.
www.schoolofburlesque.fi

MEDIA Oliviaa on haastateltuu lehtiin kuten Aamulehti, Moro, City, Valo, Me Naiset, Ilkka, Pinni, Regina, Ilta-Sanomat, Hymy, Tamperelainen, Volt, Big Beat, Whitewash, Tamperelainen, Kaleva, Ellit, Iltalehti, Helsingin uutiset, 21st Century Burlesque magazine, Kodin Kuvalehti, Yrittäjä.
Television puolella hänet on nähty seuraavissa ohjelmissa: Ajankohtainen kakkonen document, YLE news, Suomi- burleski dokumentti, YLE Perjantai
Radiossa häntä on haastateltu taajuuksilla Radio 957, YleX, Yle, Radio Pori, Radio City
Olivia on myös mukana Michelle Baldwinin ”Burleskin paluu” kirjassa sekä kotimaisessa Marissa Mehrin "Burleskikirja" teoksessa.
 
MALLI Olivia on toiminut mallina mm. Varustelekalle ja Fintage ry:lle. Lisäksi hän on tehnyt yhteistyötä muusikkojen Thor, Pain sekä Nightstopin kanssa heidän keikoillaan/musiikkivideoillaan.
 

Referenssit


American Car Show
Aspa-säätiö
Alma media
Finnish defence forces
Hullu Poro
Iron Sky
Kulttuurikulma

Kuopiorock
Kustom Kulture

Muumimuseo
Nummirock
Sexhibition
Sokos Hotel Presidentti
South Park- festival
Sähköliitto
Särkänniemi
Tampereen kulttuuritoimi
Tampere-Talo
Tampereen teatterikesä
TTT
XAMK / Emma-Gaala
Valkeakosken kaupunginteatteri

Vapriikki

bottom of page