top of page

Esitykset

Tässä on listauksena Olivian tämänhetkinen esitysrepertuaari. Etkö löydä sopivaa numeroa tapahtumaasi? Ei hätää, Olivialta voi aina pyytää räätälöidyn esityskokonaisuuden! Myös online-esiintymiset onnistuu. 

Tulossa vuonna 2022:
Black Dahlia

Mikäli haluat ripauksen Olivian esiintymistaikaa tapahtumaasi, ota yhteyttä Oliviaan sähköpostise:
oliviarouge@gmail.com

VIDEOITA esityksistä on nähtävillä täällä: YOUTUBE
burlexpo16-27.jpg

 

Yksi Olivian buukatuimmista numeroista. Tämä esitys kuvastaa täydellisesti Olivian slogania "Real lady with a Rock'n'Roll twist", jota Oliva on päästä varpaisiin. Pehmeä, kuin sulanut suklaa, mutta vahva kuin kulta. Tässä numerossa näet sekoituksen klassista, hidasta stripteasea sekä räväkämpää meininkiä! Täydellinen lisä tapahtumiin!

Numeron kesto: 6:42

Soul of gold
jubilee-97.jpg

Tämä esitys on nimensä mukaisesti täynnä intensiteettiä. Numero, jossa kerrotaan, kuinka nautintoa ei pitäisi hävetä. Olivian sensuellein ja eroottisin numero ja yksi hänen omista suosikeistaan. Alunperin numero on esitetty täysin improvisaationa, mutta on nyt tärkeä osa Olivian esiintyjäidentiteettiä ja esitetty jo useamman kerran - mutta ei koskaan kylliksi!

Duration: 4:03

Intense
Olivia_netti_kuva_katrikallio-7.jpg

 

Olivian ultimaattinen glamour showgirl numero, joka vie sinut mennessään entisaikojen pastellinsävyisiin valkokankaan musikaalitunnelmiin! Tämä taideteos on täynnä huikeaa puvustusta, pilkettä silmäkulmassa ja kaikkea muuta, mitä klassiselta burleskiesitykseltä kaipaat. Valmistaudu ihastumaan ikihyviksi!

Esityksen kesto: 6:10

Pastel Perfection
Exposé21-47.jpg

 

Uudempi Olivian klassisita numeroista vie sinut matkalle unenomaisiin fantasioihin, Esityksen aikana voit melkein tuntea kesän tuoksut, lämmön, kukkien loiston ja keveän tuulen kasvoilla.

Esityksen kesto n. 5 min (muutama

eri musiikkivaihtoehto)

Dreamy
valmis-13.jpg

 

Femme Fatale on Olivian ensimmäinen esitys koskaan ja on nyt päivitetty tälle vuosikymmenelle. Tämä numero on huikea glamour spektaaeli 1940-luvun Film noir hengessä. Saatavana myös halloween-versiona.

Esityksen kesto 4:32

Femme Fatale
Mona-5.jpg

 

Kyllä jokaisella klassisella burlesiesiintyjällä tulee olla yksi viuhkatanssi, eikö? Tässä se nyt on. Mahdollisuus saada klassisemmalla art deco-vivahteella tai synkempään tunnelmaan metallimusiikin saattelemana.

The fan dance
OliviaRouge_EetuKeränen.jpg

 

Tämä esitys jos jokin pitää nähdä livenä! Olivia kertoo tarinan, kuinka valon voi löytää pimeimmästäkin synkästä paikasta. Esityksen musiikkina on yksi Olivian lempikappaleista ja viimeistelty huikealla puvustuksella kera led-valojen. Tämä esitys on Olivian yksi omista suosikeista..

Esityksen kesto: 6:04

Flaming thirst
karmivakarnevaali-keskiviikko-katrikallio-iso-8.jpg


Tämä numero on saanut inspiraationsa kreikan jumalattaresta Hecatesta, joka on yön, haamujen, taikuuden ja noituuden kuningatar. Tottakai esitys on täynnä salaperäistä tunnelmaa ja mystiikkaa. Täydellinen hieman synkempitunnelmaisiin tapahtumiin!

Esityksen kesto: 4:15

Hecate
10201280871822257.jpg

Kaikkihan tietävät tarinat Mikki Hiirestä seilaamassa merillä? Mutta mitäs Minnille silloin tapahtuu, kun hän joutuu yksin kotona odottamaan sydänäpynsä paluuta? Tässä numerossa näette, mitä Minni touhuaa kerta toisensa jälkeen jäätyään yksin. Hän näyttää niin viattomalta ulkoa, mutta mitä sisään kätkeytyykään?
 

Minnie Mouse
minihorror-37.jpg

 

Olivia Rougen kunnianosoitus yhdelle omalle sankarilleen: Vampiralle. Tämä numero on täynnä hämyistä tunnelmaa ja hiiiiiiiiiidasta kiusoittelua. Täydellistä halloweenin aikaan!

Esityksen kesto: 5:22

Vampira
1244151122335.jpg

 

Kyllä, luit oikein! Olivia muuntaa itsensä kulttimaineen omaavaan hahmoon tässä huikeassa numrerossa. Luvassa paljon saksia ja niiden mielenkiintoista käyttöä. Tämä numero oli klassikko jos syntyessään ja täydellinen lisä halloween-tapahtumiin!

Esityksen kesto: 4:31

Edward Scissorhands
karmivakarnevaali-perjantai-katrikallio-iso-5.jpg

 

Tarina rakkaudesta haudan takaa. Joskus sitä saattaa kuolla kupsahtaa huomaamattaan. Tämä numero kertoo, mitä tapahtuu strippareille, jotka siirtyvät ajasta ikuisuuteen, mutta omaavat silti vielä sykkivän sydämen.

Esityksen kesto: 5:24

Ghost
TT-49.jpg

 

Ei tarkoittaa ei:tä! Numero inspiroitunut #MeToo-liikkeestä ja on yksi Olivian polittisimmista numeroista. Olivia on todellinen feministi sydämeltään ja tässä numerossa hän tuo sen esiin täydellisellä tavalla.

Tähän numeroon tarvitaan avustaja lavalle.

Esityksen kesto: 5:48

NO!
heatwave-26.jpg

​Oletko kasarin lapsi? Muistat varmaankin Teini-ikäiset Mutanttininjakilpikonnat, mutta muistatko erästä kuumaa punapäätä keltaisissa haalareissa? Kyllä, se on April O'Neil, jokaisen unelmien reportteri! Olivia tuo eteenne numeron, joka on täynnä energiaa, takapuolta ja huumoria. Tästä numerosta puhutaan vielä seuraavalla viikolla kahvipöydässäkin.
Esityksen kesto: 4:53

TMNT
32831244803_fab3709a07_o.jpg

Moni meistä on joutunut sen kohteeksi: kiusaamisen, haukkumisen, ulkopuolisuudenjne. Tämä numero on saanut inspiraationsa Olivian omasta elämästä, muistutus kuinka jokainen meistä on täydellinen juuri omana itsenään, eikä muiden mielipiteistä tulisi välittää. Esitys on tunteikas,  energinen ja voimaannuttava.

Esityksen kesto: 4:55

Part of me
1A1C1447 copy.jpg

 

Olivia vie sinut mukanaan turistimatkalle rentoutumaan paikkaan, jossa merituuli rauhoittaa, kauniit linnut laulavat ja värikkäät kukat ovat aina loistossaan. Kaikki tämä saa sinut hypnoosiin, mutta niin saa vahvat drinkitkin. Tätä reissua et unohda koskaan... vai unohdatko sittenkin?

 

Esityksen kesto: 5:17

The Tourist
Horror2022-87.jpg

 

Olivia kertoo tarinan yhdestä tunnetuimmista cold case-tapauksista true crimen maailmassa. Esitys näyttää Elizabeth Shortin aka Black Dahlian surullisen kohtalon. Esitys on toteutettu kunnioittavasti, kauniisti ja samalla hieman poliittisesti.

Esityksen kesto: 5:42

Black Dahlia
348354699_764519135223063_1072535348193392624_n_edited.jpg

 

Kuuletko seireenin kutsun? Mikä kaunis, ihana olento meren syvyyksistä nouseekaan.. vai nouseeko sittenkään? Mahtipontinen numero, joka samalla seksikäs, mutta hieman pelottava Rammsteinilla säestettynä. Täydellinen lisä halloweeniin, rokkifestareille tai vastaaviin tapahtumiin!

Esityksen kesto: 4:44

Call of the Siren
bottom of page